2013-09-20 20:23:13
Φωτογραφία για Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΕΛ *ΡΗΟΤΟ*
Ο καρκίνος στο παχύ έντερο έχει μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια στην Κόστα Ρίκα. Ο αριθμός των κρουσμάτων κάθε χρόνο όλο και αυξάνεται με τους ειδικούς εκεί, να κάνουν λόγο για 8.000 κρούσματα, ανά χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, στην χώρα της Λατινικής Αμερικής κάθε χρόνο πραγματοποιείται διαδήλωση για να καταπολεμηθεί η επάρατη νόσος. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, θα συμμετάσχει μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες του και βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ο 21χρονος Κοσταρικανός εξτρέμ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία για την συγκεκριμένη εκδήλωση που θα ξεκινήσει την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Μάλιστα, ποζάρει και με μπλουζάκι το οποίο έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτό.

Ο Κάμπελ δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο αλλά και την ευαισθησία του για την συγκεκριμένη νόσο που τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ στην χώρα του. Στην συγκεκριμένη καμπάνια, συμμετέχουν και άλλοι άσοι της Κόστα Ρίκα, όπως ο Σέλσον Μποργκές, ενώ κατά καιρούς έχουν λάβει μέρος και πολλοί άλλοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ