2013-09-20 22:15:18
Φωτογραφία για Ο Λάμπης δεν έκανε απόπειρα είχε απλά έναν κολικό
Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο αδελφικός φίλος του Λάμπη Λιβιεράτου, Τζόνι Θεοδωρίδης.

 Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει πολύ στενή σχέση με τον τραγουδιστή, διαψεύδει ότι ο Λάμπης εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, "ο άνθρωπος μπήκε στο νοσοκομείο για μία σειρά εξετάσεων επειδή είχε κολικό και αυτό είναι όλο".

"Ο Λάμπης είναι μία χαρά. Λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και είναι ήδη καλύτερα", συνεχίζει.

Όπως λέει μάλιστα, σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, "θα έπρεπε να σεβαστούμε τα παιδιά του. Μπορεί να μην ήξεραν ότι είχε κολικό και μπήκε στο νοσοκομείο. Και αλήθεια να ήταν, τέτοια πράγματα δεν τα γράφεις. Είναι αναίδεια και θράσος προς τον άνθρωπο αυτό. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοί σας κάνουν έρευνα και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε πάνω απ' όλα άνθρωποι και όχι σκυλιά".


Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, φιλοξένησε για σημαντικό χρονικό διάστημα στο σπίτι του το Λάμπη Λιβιεράτο, στηρίζοντάς τον σε κάθε δυσκολία που συνάντησε τα τελευταία χρόνια.

Απαντώντας στα όσα λέγονται, ότι ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, απαντάει: "Όπως όλοι οι γάμοι λήγουν ή δεν λήγουν έτσι τελείωσε και ο δικός του. Το πρόβλημά του όμως δεν ήταν ποτέ ο γάμος, αλλά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο αδελφός του", καταλήγει ο άλλοτε Στράτος της "Λάμψης".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ