2013-09-21 10:47:08
Φωτογραφία για Στον ανακριτή ο δράστης - Στο μικροσκόπιο το κινητό του
Στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, έφτασε πριν από λίγο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον 34χρονο Πέτρο Φύσσα... Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς έχει ομολογήσει την πράξη του και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία φέρεται να επικαλέστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Στην περιοχή γύρω από τα δικαστήρια του Πειραιά έχουν αναπτυχθεί πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σημειώνεται ότι στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια.

Στο μικροσκόπιο το κινητό του Γ. Ρουπακιά

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του δράστη, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον 45χρονο. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., το κινητό τηλέφωνο του δράστη «έχει ήδη μιλήσει». Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τους αριθμούς των τηλεφώνων που επικοινώνησαν με τον Ρουπακιά - είτε τηλεφωνικά είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS - το επίμαχο βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου και ήταν πάνω από τέσσερις.


«Αυτό που μένει είναι να ταυτοποιηθούν όλοι οι τηλεφωνικοί αριθμοί οι οποίοι επικοινώνησαν με τον δράστη, ώστε να δούμε αν έγιναν από οργανωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής και αν υπήρξε προσκλητήριο τάγματος εφόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ανώτατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Οι αρχές έχουν επικεντρωθεί και σε ένα τηλεφώνημα, το οποίο φαίνεται να έγινε από άτομο με υψηλόβαθμη θέση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας των στοιχείων απο το κινητό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ