2013-09-21 15:30:06
Φωτογραφία για Μας παραμυθιάζουν και μας εξαπατούν με την προπαγάνδα!
Από τότε που στην Ελλάδα γίνονται ''νόμιμες'' εκλογές και ο φουκαριάρης Έλληνας  ψηφίζει, η πώρωση και η πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν, φέρνει τη σύγκρουση μεταξύ τους με αποτέλεσμα τσακωμούς, ξυλοδαρμούς, μέχρι φόνους Αν γυρίσουμε ελάχιστα χρόνια πίσω, (ακόμα υπάρχουν σε πολλά μέρη μας), θα θυμηθούμε τα χρωματιστά καφενεία. Σε κάθε πόλη ή χωριό, οι πολίτες χωρίζονταν ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Τα πολιτικά κόμματα κατάφεραν να χωρίσουν γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους και πολλές φορές να φέρουν έχθρα και μίσος ανάμεσά τους, με τραγικά αποτελέσματα...

Όσοι προχώρησαν σε Ανώτερες ή Ανώτατες Σχολές έχουν νιώσει στο πετσί τους αυτή την αρρωστημένη αντιπαράθεση. Ειδικά εκεί, τα πάντα χωρίζονται σε χρώματα και πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Να μη μιλήσουμε για τις περιβόητες ομάδες των αφισοκολλητών που δίνουν μάχες, σώμα με σώμα για την επικράτηση της αφίσας.

Ξέρω πολλά άτομα που σαν μαθητές και αργότερα σαν φοιτητές πολέμησαν για αυτά τα πιστεύω που είχαν. Αρκετά χρόνια μετά και βλέποντας τη σαπίλα που υπάρχει στο πολιτικό μας σύστημα, μετάνιωσαν για την ''ιδέα'' που κάποτε έχυναν ακόμα και το αίμα τους.


Συμβαίνει όμως ακόμα. Το αίμα των νέων βράζει. Ίσως με τον τρόπο αυτό αντιδρούν στο κατεστημένο...

Στην κοινωνία που αντί να τη βλέπουν να ανθεί και να ευημερεί, συνεχίζει να κάνει τα λάθη του παρελθόντος...

Στην ασυδοσία και την ατιμωρησία όλων των ανέντιμων πολιτικών, που έφεραν στην καταστροφή την πατρίδα τους, τις οικογένειές τους...

Στην αβεβαιότητα για τη ζωή τους, το μέλλον τους...

Ευτυχώς όμως που σε αρκετούς έγινε το πάθημα μάθημα. Ήρθε ο καιρός όμως που όλοι, πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια μας. Να σταματήσουμε να πέφτουμε στη παγίδα που έντεχνα, μας στήνουν τόσα χρόνια. Παρουσιάζουν τα πάντα με τον τρόπο που συμφέρει τη πολιτική τους. Μας αποπροσανατολίζουν σκόπιμα. Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και έχουν ισχυρή βοήθεια γι αυτό. Έχουν μαζί τους τα μέσα ενημέρωσης. Χρησιμοποιούν ανθρώπους ίδιας κατηγορίας, διεφθαρμένους και πουλημένους για να μας ενημερώνουν, αυτά που συμφέρουν την κομματική και προσωπική τους φιλοδοξία.

Η κοινή λογική ΔΕΝ εξαιρεί καμιά πολιτική παράταξη από την υπευθυνότητα, για την διαφθορά του πολιτικού συστήματος, όπως και την κατάντια της πατρίδας μας,

ΌΛΕΣ οι παρατάξεις έχουν μερίδιο ευθύνης. Ας μη ξεχνάμε τη μεταγραφική τους περίοδο. Από άκρα δεξιά σε δεξιά. Από κέντρο σε αριστερά. Είμαστε όλοι μάρτυρες σε απίστευτες μεταγραφές, σε απίστευτες κωλοτούμπες, σε απίστευτα ψέματα, σε απίστευτα σενάρια απάτης και διαφθοράς.

Και ακόμα τους χαϊδεύουμε. Αφήνουμε δοσίλογους ελεύθερους, αφήνουμε προδότες και απατεώνες ανέγγιχτους, να πληρώνονται ακόμα από το αίμα μας, από τον μισθό της πείνας που μας άφησαν.

Έτσι αυτοί, συνεχίζουν. Μας ρουφούν τις τελευταίες μας σταγόνες.

Και το χειρότερο.......μας χειραγωγούν.

Μας παραμυθιάζουν.

Μας παραπλανούν.

Ας μη φάμε άλλο το ψέμα τους, τη προπαγάνδα τους...

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..
Scorpios logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ