2013-09-23 22:05:04
Φωτογραφία για Αστυνομικά συμβάντα στη Δωδεκάνησο
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σχηματισμός δικογραφιών για κλοπές στη Μύκονο Στις 21 και 22-09-2013 καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου τρεις διαφορετικές περιπτώσεις διάρρηξης οικιών από τις οποίες άγνωστοι βραδινές-νυχτερινές ώρες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και αντικείμενα. Διενεργούνται έρευνες.

Σύλληψη ενός (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Στις 22-09-2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφιών και συλλήψεις ατόμων για κλοπές στη Ρόδο 1) Στις 21-09-2013 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας κατηγορούμενος για κλοπή. Συγκεκριμένα, ο δράστης πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας κατά τη διάρκεια παραμονής του σε επιχείρηση-αποθήκη χονδρεμπορίου, στην οποία είχε μεταβεί για επαγγελματικούς λόγους, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον δικαιούχο.


2) Στις 22-09-2013 το πρωί συνελήφθη στην Κρεμαστή Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού μια 32χρονη ημεδαπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη μιας συνεργού της, ηλικίας περίπου 40 ετών για απόπειρα κλοπής. Συγκεκριμένα οι δράστιδες (Ρομά) μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης και ερεύνησαν διάφορους χώρους με σκοπό την κλοπή, άλλα έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πετύχουν το σκοπό τους. Η συλληφθείσα αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.
tvkosmos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ