2013-09-24 14:27:04
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ
Το βάρος στην αποθεραπεία του Νταβίντ Φουστέρ έχουν ρίξει τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, προκειμένου ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να εμφανιστεί... ετοιμοπόλεμος για την καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Πάνω στον Φουστέρ έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο των ερυθρόλευκων, ώστε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν τον τραυματισμό του και να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Ο 31χρονος χαφ του Θρύλου έχει υποστεί θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Το κενό του Φουστέρ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπου έλειψαν αρκετά οι κάθετες μπαλιές, αλλά και το αδιάκοπο πρέσινγκ του Ισπανού σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, με άμεση συνέπεια οι γραμμές να φανούν «ξεκομμένες» και με μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού κάνει προσπάθειες για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ και αυτή η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για την πορεία αποθεραπείας του Ισπανού μέσου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ