2013-09-25 21:11:04
Φωτογραφία για Απλώνουν χαλιά στα φρεάτια στην Σφενδάμη!
Τα χαλιά τους απλώνουν οι κάτοικοι της Σφενδάμης πάνω στο κεντρικό φρεάτιο του χωριού προκειμένου να καλύψουν την έντονη δυσοσμία που κάνει δύσκολη τη ζωή τους.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση για την οποία δεν μπορούν να βρουν ακριβώς την αιτία της έντονης δυσοσμίας, όπως αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Πύδνας- Κολινδρού, δημοτικός σύμβουλος και κάτοικος Σφενδάμης Γιώργος Πολυχρονίδης. Όπως είπε δεν υπάρχει αποχετευτικό στην περιοχή ενώ δεν απέκλεισε να πέφτουν και απόβλητα μέσα στα φρεάτια.

Χωρίς αποχέτευση

Η Σφενδάμη όπως και το Κίτρος, τα Αλώνια και η Παλαιόστανη, δεν έχουν αποχέτευση, ενώ φέτος αναμένεται να δοθεί ένα ποσό από τον δήμο Πύδνας – Κολινδρού προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη ύψους περίπου 700 χιλιάδων ευρώ όπως είπε ο κ. Πολυχρονίδης.

« Εκτιμούμε ότι μέσα στο 2014 θα ολοκληρωθεί η περιβόητη μελέτη για να μπορέσει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να γίνει το αποχετευτικό της ενότητας Πύδνας» αναφέρει ο κ. Πολυχρονίδης

Οι προηγούμενες διοικήσεις είχαν κάνει μια προεργασία και είχαν ξεκινήσει την εκπόνηση μελέτης. Χρειάζεται ωστόσο ακόμη ένα ποσό, της τάξης των 300 χιλιάδων ευρώ περίπου σύμφωνα με τον κ. Πολυχρονίδη.

katerini-news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ