2013-09-27 00:14:06
Φωτογραφία για Έξι νέες συσκευές θα παρουσιαστούν στο Νokia World στο Abu Dhabi
Aνακοινώθηκε η τοποθεσία που θα φιλοξενήσει το event της Nokia με τίτλο "Innovation Reinvented", όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αποκαλυφθούν τουλάχιστον έξι νέες συσκευές εκ των οποίων 2 νέα Lumia.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο event στις 22 Οκτωβρίου θα υπάρξει και παρουσίαση ορισμένων αξεσουάρ, ένα εκ των οποίων πρόκειται να αποτελέσει ατραξιόν για το κοινό. Μέχρι στιγμής το σίγουρο χαρτί της παρουσίασης ακούει στο όνομα, Lumia 1520, το 6-ιντσο phablet που θα ενσωματώνει οθόνη Full HD.

Καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ευρεία γκάμα συσκευών, μοιάζει καλή η συγκυρία για να αποκαλυφθεί ένα ακόμα μεγαλύτερο προϊόν, όπως π.χ. το Windows RT Tablet, Lumia 2520. Πρόκειται για ένα tablet με οθόνη 10,1 ιντσών με ανάλυση 1080p και τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm.

Οι δύο συσκευές έχουν προχωρήσει κανονικά στον σχεδιασμό της Nokia παρά την εξαγορά της εταιρίας από την Microsoft και θεωρείται πολύ πιθανόν να ντεμπουτάρει μαζί τους και ένα πληκτρολόγιο προορισμένο να αυξάνει τη διάρκεια της μπαταρίας του 2520.

news.pathfinder.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ