2013-09-28 15:10:11
Φωτογραφία για ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ... ΘΕΣΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΜΙΡΑΛΑΣ
Την έξοδο της Έβερτον στο Champions League της επόμενης σεζόν έθεσε ως στόχο ο Κέβιν Μιραλάς, μιλώντας σε Μέσο του Λίβερπουλ, όπου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία που μπορεί να έχει η ομάδα του.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακό πιστεύει ότι τα «ζαχαρωτά» έχουν το ρόστερ να ανταπεξέρθουν στις υποχρεώσεις που έχουν στη Premier League και να καταφέρουν την επόμενη σεζόν να αγωνιστούν στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέβιν Μιραλάς στο σάιτ «liverpooldailypost»

Για τους στόχους της Έβερτον:

«Πιστεύουμε ότι έχουμε αρκετή ποιότητα και βάθος στον πάγκο, γιατί όχι; Είναι εφικτό για εμάς να παλέψουμε για μία θέση στο Champions League. Ωστόσο, γνωρίζουμε, επίσης, ότι στην Αγγλία η σεζόν είναι μεγάλη και δύσκολη, έτσι χρειάζεται να δείξουμε ανάλογο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Για τη θέση του:

«Ο προπονητής (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ) ξέρει ότι μου αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης, αλλά είμαστε πλήρεις στην επίθεση αυτή τη στιγμή. Μου μίλησε για τον τρόπο που πρέπει να έχω πίσω από τον σέντερ φορ, και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».

Για το προσεχές παιχνίδι με την Νιούκαστλ:

«Είναι καλό που πηγαίνουμε με αήττητο σερί. Αν, μάλιστα, είχαμε κερδίσει δύο ματς και είχαμε χάσει ένα από τα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τώρα θα ήμασταν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το απόλυτο στους αγώνες είναι περισσότερο σημαντικό για εμάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ