2013-09-29 11:34:10
Φωτογραφία για ΣΟΛΙΝΤ : ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ «ΧΤΥΠΗΣΕΙ» ΤΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άντερλεχτ επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Τροντ Σόλιντ, τονίζοντας πως είναι ευκαιρία για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το... καθήκον τους στη Νέα Σμύρνη και πλέον κινούνται σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ. Σε τρεις ημέρες θα δώσουν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια τους στον όμιλο και το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος αν θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρόλευκων που πέρασε στο παρελθόν από το βελγικό πρωτάθλημα, ενώ πλέον κάθεται στον πάγκο της τουρκικής Ελαζίγκσπορ, τονίζει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να... «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός.

«Τώρα είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Το τάιμινγκ μπορείς να πεις πως είναι πολύ καλό. Δεν είναι στα καλύτερά της η Άντερλεχτ. Δεν είναι ομάδα. Ψάχνεται ακόμα. Έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν είναι καλύτερη. Αν πρέπει να... χτυπήσει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση, πρέπει να το κάνει τώρα. Σ' αυτό το ματς», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός στη «Real», αλλά επισημαίνει πως:


«Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να την υποτιμήσει. Δεν πρέπει να πάει με τον αέρα της σίγουρης νίκης γιατί θα το πληρώσει. Για την Άντρλεχτ μιλάμε. Μία ομάδα με ιστορία και εμπειρία. Μία ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Θα σταθώ στον Σουάρες φυσικά, ο οποίος παρ' ό,τι δεν είναι στα καλύτερά του, είναι σπουδαίος παίκτες Υπάρχει και ο Μπίγλια, αλλά και ο Μίτροβιτς, που πήραν φέτος από τη Σερβία. Επαναλαμβάνω, δεν είναι στα καλύτερά τους, αλλά δεν πρέπει με τίποτα να υποτιμηθούν. Παίζουν στο γήπεδό τους και καταλαβαίνουν πως με μία νίκη επί του Ολυμπιακού διορθώνουν πολλά πράγματα».

Ενώ για το πρόσφατο ντέρμπι της Άντερλεχτ με τη Μπριζ όπου η προσεχής αντίπαλος των ερυθρολεύκων γνώρισε τη συντριβή με 4-0, ο Σόλιντ είπε: «Τους περίμεναν. Τους έδωσαν χώρο. Και τους χτύπησαν στην κόντρα. Ήταν πολύ έξυπνο το παιχνίδι της Μπριζ. Έχει πρόβλημα στο transition η Άντερλεχτ και το εκμεταλλεύτηκε υπέροχα η Μπριζ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ