2013-09-29 20:03:03
Φωτογραφία για ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΑΜΥΝΑ
Το ένα μόλις γκολ, που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός με τη συμπλήρωση των έξι πρώτων αγωνισιτκών της Super League, αποτελεί κορυφαία επίδοση στην ιστορία του από καταβολής του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι με την εκτός έδρας νίκη τους επί του Πανιωνίου με 0-2 πέραν του γεγονότος ότι εδραιώθηκαν στην κορυφή της Super League, κατάφεραν να διατηρήσουν αλώβητη την εστία τους και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική τους επίδοση!

Μάλιστα, αυτή η σπουδαία επίδοση έρχεται να αποτελέσει το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του Θρύλου, από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού οι ερυθρόλευκοι σ' αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές έχουν δεχθεί ένα μόλις γκολ!

Με τον Στέφανο Ναπολεόνι του Ατρομήτου να αποτελεί τον μοναδικό παίκτη αντίπαλης ομάδας που έχει κατορθώσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα των ερυθρόλευκων σε φετινό ματς πρωταθλήματος. Ο Ιταλός φορ της ομάδας του Περιστερίου, είχε δώσει το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να αντιδρά αμέσως και να φτάσει στην ολική επαναφορά και τη νίκη με 2-1 χάρη σε τέρματα των Νταβίντ Φουστέρ (51') και Χαβιέρ Σαβιόλα (54')
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ