2013-10-02 01:08:04
Φωτογραφία για Ζητούν να εισπράξουν τέλος επιτηδεύματος από ...μακαρίτες !
Οι φωστήρες της εφορίας μπορεί να μην αντιλήφθηκαν ότι οι ...υπόχρεοι έχουν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο, ανακάλυψαν όμως δεύτερο κατάστημα σε παρεμφερή διεύθυνση με αυτή που υπήρχε το κατάστημα των θανόντων , και το έχουν χρεώσει σαν υποκατάστημα.

Καλησπέρα σας,

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα με αφορμή τις απαράδεκτες ενέργειες που κάνει η εφορία για να εισπράξει χρήματα ακόμα και από νεκρούς… και όχι δεν είναι παλιά χρέη αλλά τέλος επιτηδεύματος του 2012 που επέβαλαν σε δυο αδέλφια που έχουν πεθάνει από το 1987.

Προφανώς για να επιτύχουμε το «success story» οι υπάλληλοι το Σαμαρά, δεν διστάζουν να χρεώσουν σε αδέλφια που η επιχείρηση τους έχει κλείσει από το 1987 λόγο θανάτου και των δυο αδελφών, τέλος επιτηδεύματος για το έτος 2012.

Ο θειος μου πέθανε το 1986 και ο Πατέρας μου πέθανε το 1987.

Από τότε η επιχείρηση δεν δραστηριοποιήστε και έχει κλείσει κανονικά και στην εφορία από το 1987. Άλλωστε το ΤΕΒΕ εκδίδει σύνταξη χηρείας στην μητέρα μου και στην Θεία μου.


Ακόμα πιο παράδοξο είναι ότι ανακάλυψαν δεύτερο κατάστημα σε παρεμφερή διεύθυνση με αυτή που υπήρχε το κατάστημα του πατέρα μου και του θείου μου , και το έχουν χρεώσει σαν υποκατάστημα, μάλιστα έχουν «ανακαλύψει» και συνδέσει και διαφορετικό ΑΦΜ που ουδέποτε είχε η επιχείρηση του πατέρα μου και του θειου μου. Στο πρωτο χαρτί χρεώνουν την εταιρεία ως ΚΑΙ ΣΙΑ και στο δεύτερο ως ΑΦΟΙ.

Και για του λόγου το αληθές σας επισυνάπτω τα εκκαθαριστικά σημειώματα τελους επιτηδεύματος που παρέλαβα από την εφορία την περασμένη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Με εκτίμηση

Π. Ι. του Κ.
cretalive.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ