2013-10-08 17:16:03
Φωτογραφία για Και ο Καρατζαφέρης για Δήμαρχος!
του Σπύρου Ριζόπουλου

Να αξιοποιήσει πολιτικά τις μεγάλες διαρροές ψηφοφόρων από την δεξαμενή της Χρυσής Αυγής θα επιδιώξει... το επόμενο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έμεινε εκτός Βουλής και λόγω της εντυπωσιακής ανόδου της ΧΑ που κατάφερε να τον εκτοπίσει από το Κοινοβούλιο και εξαιτίας της εμφάνισης του κόμματος Καμμένου, δηλαδή των Ανεξάρτητων Ελλήνων το οποίο πήρε ανέλπιστα υψηλά ποσοστά για πολιτικό φορέα μόλις δύο μηνών (σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2012 και μπήκε στη Βουλή στις εκλογές του Μαϊου του 2012 και αργότερα του Ιουνίου της ίδιας χρονιάς).

Ακόμη ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί προς τα πού διοχετεύονται οι ψηφοφόροι που εγκαταλείπουν την Χρυσή Αυγή. O Καρατζαφέρης πιστεύει ότι θα μπορέσει να προσελκύσει ένα τμήμα της ακροδεξιάς που πήγε στην ΧΑ για ιδεολογικούς λόγους.

Αυτό, όταν θα διενεργηθούν εθνικές εκλογές. Γιατί σε πρώτη φάση ο Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του για τον δήμο Αθηναίων. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όταν ρωτήθηκε (Antenna) άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο καθόδου του λέγοντας ότι «υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων». Έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν ζητεί την στήριξη από κανέναν.

Όμως οι πληροφορίες επιμένουν ότι βαθύτερος στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι να επιστρέψει αργά ή γρήγορα στη Νέα Δημοκρατία και να ρίξει άγκυρα στην αγαπημένη του γαλάζια πολυκατοικία rizopoulospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ