2013-10-08 18:43:49
Φωτογραφία για Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στέλνει τον ΠΑΟ και άλλες τέσσερις ΠΑΕ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ
Ο Παναθηναϊκός και άλλες τέσσερις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκα, δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει το θέμα της εγγυητικής   επιστολής με αποτέλεσμα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να τους παραπέμψει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. 

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, εγγυητική επιστολή δεν έχουν επίσης προσκομίσει οι ΠΑΕ Αρης, Εργοτέλης, ΟΦΗ και Πανιώνιος. Η Ε.Ε.Α, γνωστοποίησε την Τρίτη, ότι θα ενημερώσει για το θέμα αυτό και τη Σούπερ Λίγκα, ενώ παράλληλα, έδωσε στις πέντε ΠΑΕ προθεσμία έως 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να καταθέσουν την εγγυητική επιστολή.

Αντίθετα, θετική είναι η εξέλιξη  σε ότι αφορά την εκκρεμότητα που είχε η Καλλονή, αφού ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε ζητηθεί.

Η ανακοίνωση της Ε.Ε.Α:

«Η Επιτροπή θα συντάξει πόρισμα ελέγχου προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με κοινοποίηση στη Super League, για μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, παράλληλα δε, χορηγεί προθεσμία μέχρι 31-10-2013 για την προσκόμιση της ελλείπουσας εγγυητικής επιστολής στις κάτωθι ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ολοκληρώθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ» 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ