2013-10-09 12:18:04
Φωτογραφία για Ρέθυμνο: Ποινή έξι μηνών για τις σφαίρες στον ιδιοκτήτη γυμναστηρίου
Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκε χθες ο 40χρονος ρεθυμνιώτης ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που συνελήφθη... στις 24 Σεπτεμβρίου, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων, καθώς μετά από έρευνα στο σπίτι του είχε βρεθεί οπλισμός και έντυπα της Χρυσής Αυγής.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου του επιδίκασε ποινή 6 μηνών μόνο για τα εννέα φυσίγγια των 9 mm που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του παράνομα, ενώ για το μαχαίρι, τα αεροβόλα όπλα, το μαστίγιο, τους γεμιστήρες, την επιχειρησιακή εξάρτηση και τα 18 κοντάρια με την ελληνική σημαία που επίσης βρέθηκαν στο σπίτι του κατά την έρευνα των ανδρών της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, κρίθηκε αθώος.

Ο 40χρονος άσκησε έφεση κατά της απόφασης για τις σφαίρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα στο σπίτι του 40χρονου έγινε στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν να γίνονται από τις αστυνομικές αρχές σε όλη τη χώρα, μετά τη δολοφονία του Π.Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.


Στο Ρέθυμνο είχε συλληφθεί ένας ακόμη 29χρονος, μέλος της Χ.Α. και της Οργάνωσης Εθνικιστών Ρεθύμνου καθώς σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν κροτίδες, στιλέτο μια πλαστή ταυτότητα πολυτέκνων και υλικό (έντυπα και πανό) της Χρυσής Αυγής και της ΟΕΡ.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, όπου ο 29χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνικών αθυρμάτων και πλαστογραφία.
goodnet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ