2013-10-09 18:05:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ματαιώνεται το 37ο Ράλι «Αχαιός» λόγω της… ειδικής διαδρομής
Στην ματαίωση του 37ου Ράλι Αχαιός προχωρά ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών εξαιτίας της απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας να μην επιτρέψει να πραγματοποιηθεί λόγω επικινδυνότητας η Ειδική Διαδρομή στο Βιοτεχνικό Πάρκο Πατρών.

Το 37ο Ράλι «Αχαιός» είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η διαδρομή θεωρήθηκε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. επικίνδυνη, λόγω του ότι θα λάμβανε χώρα μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές, κάτι τέτοιο γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, παρά το ότι είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και μην αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι υπάρχει ανάλογη εμπειρία για τέτοιου είδους αγώνες.

Και σημειώνουν οι διοργανωτές: Εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας, διότι όλο το διαφημιστικό-χορηγικό κομμάτι είχε στηριχθεί σε αυτήν την ειδική διαδρομή. Αναβολή και επανασχεδιασμός του αγώνα δεν θα μπορούσε να γίνει λόγω έλλειψης ιδανικής ημερομηνίας. Ο ΑΟΠ ζητά την κατανόηση από τους θεατές και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με τον αγώνα. Επίσης, ζητά την κατανόηση και ευχαριστεί ιδιαίτερα τους οδηγούς και τους συνοδηγούς που τίμησαν με την δήλωση συμμετοχής τους τον αγώνα.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ