2013-10-10 20:24:53
Φωτογραφία για Θαυμαστής του Μήτρογλου ο Βενγκέρ, υποστηρίζουν οπαδοί της Αρσεναλ
Οπαδική ιστοσελίδα της Αρσεναλ «arsenal fans» αναφέρει ότι οι Κανονιέρηδες αναζητούν έναν επιθετικό για να δίνει ανάσες στον Ολβιέρ Ζιρού και ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού αποτελεί αξιόπιστη λύση.

«Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι θαυμαστής του Μήτρογλου» σημειώνεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο site και αναφέρεται ότι δεν αποκλείεται η Άρσεναλ να κάνει κίνηση τον ερχόμενο Ιανουάριο για να αποκτήσει τον 25χρονο επιθετικό των Ερυθρολεύκων.

Μάλιστα, υπάρχει και βίντεο με το πρόσφατο χατ τρικ του Μήτρογλου στον αγώνα την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες και επισημαίνεται πως οι Λονδρέζοι θα τον τσεκάρουν στο προσεχές ματς με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ(23 του μήνα).

Να σημειωθεί ότι ο Αρσέν Βενγκέρ είχε εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Μήτρογλου για τα δύο γκολ που είχε σημειώσει στα δύο ματς της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό(εκτός-εντός)την προηγούμενη σεζόν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Από την άλλη, ένας παίκτης της Αρσεναλ που είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα προσπαθεί να πείσει τον Μίτσελ για να του εμπιστευτεί θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ο Τζόελ Κάμπελ που αγωνίζεται δανεικός στους Ερυθρόλευκους στον τελευταίο αγώνα με τη Βέροια, μπήκε αλλαγή(αντικατέστησε τον Βάις στο 61΄) και σημείωσε δύο γκολ, ενώ ήταν δημιουργός του τέταρτου γκολ(6-0).

Ο Κάμπελ έχει ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ονδούρα για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ο 21χρονος κοσταρικανός εξτρέμ θέλει να πραγματοποιήσει ακόμα ένα καλό παιχνίδι με την εθνική ομάδα της χώρας του( έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας) όμως εκείνο που τον απασχολεί ιδιαίτερα όπως αποκάλυψε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους είναι να κερδίσει τη θέση βασικού στον Ολυμπιακό για αυτό δουλεύει σκληρά.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις θα βρεθεί αντίπαλος της Ελλάδας αγωνιζόμενος με τα χρώματα της εθνικής Σλοβακίας την Παρασκευή στο Γ. Καραϊσκάκης για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ο Βάις υποστήριξε στον Τύπο της πατρίδας του ότι γνωρίζει πολύ καλά την έδρα του Ολυμπιακού , η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο πιο δύσκολος αντίπαλος θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου, για τον οποίο υπογράμμισε ότι έχει σημειώσει γκολ από παντού και θα πρέπει οι αμυντικοί της Σλοβακίας να τον σταματήσουν.

Ο υπεύθυνος στρατηγικής και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κριστιάν Καρεμπέ είναι πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας γαλλικής εταιρείας που λανσάρει το Subbuteo.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ