2012-04-10 20:57:33
Φωτογραφία για Επίδειξη δύναμης και τώρα... Play-Off
Κάτι παραπάνω από σαρωτικός ήταν ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρησή του με τον Κολοσσό παίρνοντας τη νίκη με 100-57. Έλαμψαν οι ρεζέρβες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που έδειξαν έτοιμες να προσφέρουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί για τα Play-Off, με τους Λόγκαν και Σμιθ να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Διοργάνωση: Α1

Αγωνιστική: 26η

Αγώνας: Παναθηναϊκός-Κολοσσός

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Μπίτης, Γκούμας, Δεσλής

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 43-31, 67-45, 100-57

Η εξέλιξη του αγώνα:

Ξεκίνημα… φωτιά για τον Παναθηναϊκό στον αγώνα. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παίζοντας άμυνα για όσκαρ και έχοντας τρομακτική ευστοχία, κατάφεραν να πατήσουν τον Κολοσσό, ο οποίος δεν μπορούσε να ανασάνει ούτε επιθετικά, αλλά ούτε και αμυντικά. Μορφή στο πρώτο δεκάλεπτο για τους «πράσινους», ο Λόγκαν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη, πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και έδειχνε να το… διασκεδάζει.


Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά όμως δεν έλεγαν να το βάλουν κάτω… Έτσι λοιπόν, στο δεύτερο δεκάλεπτο, κατάφεραν να μαζέψουν αρκετά τη διαφορά, στηριζόμενοι στην καλή τους άμυνα και στον λήθαργο που είχαν πέσει οι γηπεδούχοι. Έτσι λοιπόν, με τον Τσάμη να πυροβολεί αρκετές φορές, κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στους 12 πόντους, από τους 24 στους οποίους είχε βρεθεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πάτησε ακόμη περισσότερο γκάζι, με αποτέλεσμα να αποκτήσει και πάλι τη μεγάλη του διαφορά επί του Κολοσσού. Κλειδιά σε αυτό το ξέσπασμα της τρίτης περιόδου, ήταν οι Καλάθης, Σμιθ και Βουγιούκας, οι οποίοι πέτυχαν αρκετά αναπάντητα καλάθια, με αποτέλεσμα το τέλος της περιόδου να… βρει τον Εξάστερο να έχει προβάδισμα 18 πόντων.

Η τελευταία περίοδος ήταν καθαρά διαδικαστικό θέμα. Ο Παναθηναϊκός κατέβασε την ταχύτητά του, ωστόσο η διαφορά συνέχισε να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, καθώς οι παίκτες του Κολοσσού, δεν έδειχναν να έχουν δυνάμεις, με τους «πράσινους» μάλιστα να βλέπουν και τον Ίαν Βουγιούκα να δοκιμάζει να σουτάρει… τρίποντο. Κάπως έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει μια άνετη νίκη, με τους παίκτες του να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν τους 100 πόντους, κάτι που τελικά… έγινε.

Οι πόντοι:

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς):

Ζούμπος 6, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 2, Λόγκαν 22, Καλάθης 12, Τσαρτσαρής 3, Βουγιούκας 14, Ν. Καλάθης 9, Κυρίτσης 10, Σμιθ 15, Καϊμακόγλου 1, Γιασικεβίτσιους 3.

Κολοσσός (Βασίλης Φραγκιάς):

Λιακόπουλος 7, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος 7, Ασημακόπουλος 4, Μπόικιν 2, Χαρίσης 7, Τσάμης 14, Χόπσον 16, Κομποδιέτας, Δανάς, Αυγενικός.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ