2013-10-12 08:33:03
Φωτογραφία για Ξάνθη: Απίστευτο τροχαίο με δύο αυτοκίνητα και έναν ποδηλάτη
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης λίγα μόλις μέτρα από τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ επί της οδού Θεοδώρου Δούκα.

Ένα Ι.Χ. μαύρο αυτοκίνητο, με δύο άνδρες επιβάτες, πέρασε τον δρόμο κινούμενο επί του παράδρομου που βρίσκεται πίσω από το ξενοδοχείο Ζήτα Palace, διέσχισε κάθετε την Θεοδώρου Δούκα με κατεύθυνση προς την οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός δεν έλεγξε, ως όφειλε τον δρόμο, ώστε να αντιληφθεί την ύπαρξη άλλου οχήματος και να ανακόψει ταχύτητα.

Αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθεια του να περάσει τη διασταύρωση συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια μέσης ηλικίας γυναίκα. Ακολούθως το δεύτερο όχημα συγκρούστηκε με προπορευόμενο ηλικιωμένο ποδηλάτη.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του πρώτου οχήματος τράπηκαν σε φυγή, ενώ η οδηγός του δευτέρου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας, πραγματοποιώντας αυτοψία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος ποδηλάτης παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Ως γνωστόν στο σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα κατά καιρούς έχουν συμβεί αντίστοιχα ατυχήματα, τα οποία αποδίδονται είτε σε απροσεξία των οδηγών είτε στην επικινδυνότητα του σημείου.

http://www.thrakitoday.com/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΜΗΛΟΥ ΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ