2013-10-13 12:14:06
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ... ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ
Η Πορτογαλία με τη... γκέλα (1-1) εντός με το Ισραήλ στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης, σκέφτεται πλέον τα μπαράζ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ανέφερε πως δεν θέλει τη... Γαλλία για αντίπαλό.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα χάσει τον αγώνα με το Λουξεμβούργο εντός, όπως και ο Πέπε, λόγω τιμωρίας, μίλησε τόσο για την κάρτα που δέχθηκε και τον αγώνα με το Ισραήλ, όσο και για τα... μπαράζ.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό (κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία), καθώς η FIFA είναι ιδιαίτερα παρατηρητική σε τέτοια θέματα», υπογράμμισε και ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τα μπαράζ πρόκρισης:

«Οι αγώνες αυτοί είναι πολύ σημαντικοί και δεν θέλω με τίποτα να είμαι εκτός. Θέλω να παίξω και στα δύο παιχνίδια».

Για την εμφάνιση με το Ισραήλ (1-1) ο διεθνής άσος στάθηκε στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα: «Θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Το Ισραήλ είχε δύο 'λεωφορεία' πίσω από τη μπάλα κι όταν μια ομάδα παίζει με αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να σκοράρεις. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε παθητικά, μπορώ να πω ακόμη ότι κοιμόμαστε και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Σε κάποια σημεία του ματς δείξαμε ωριμότητα».


Για να πάρει την πρόκριση η Πορτογαλία θέλει ήττα της Ρωσίας από το αδιάφορο Αζερμπαϊτζάν και δική της νίκη επί του Λουξεμβούργου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, οπότε αναφέρθηκε στα μπαράζ: «Η Γαλλία είναι η πιο δυνατή ομάδα από αυτές που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Είναι η μόνη ομάδα που δεν θα ήθελα για αντίπαλο».

Να θυμίσουμε πως η Πορτογαλία, όπως και η Ελλάδα θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση των μπαράζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πενήντα-πενήντα…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πενήντα-πενήντα…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ