2013-10-14 18:41:05
Φωτογραφία για Χάρι: επίσημη πρώτη για το κορίτσι του στα βαφτίσια
Από καιρό ήθελε ο μικρός πρίγκιπας να γνωρίσει την κοπέλα του στους δικούς του και να που ο ανιψιός του δίνει την ιδανική αφορμή.

Ύστερα από διάφορες αταξίες, φαίνεται ότι και ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) βρήκε τη γυναίκα με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Επιμένει στο... ξανθό ο πρίγκιπας Χάρι και η Κρεσίντα του βρίσκεται ένα βήμα πριν γνωρίσει την οικογένεια του καλού της, σύμφωνα με τις πηγές.

Επιμένει στο... ξανθό ο πρίγκιπας Χάρι και η Κρεσίντα του βρίσκεται ένα βήμα πριν γνωρίσει την οικογένεια του καλού της, σύμφωνα με τις πηγές.

Πρόκειται για την Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas), με την οποία ο Χάρι βγαίνει τους τελευταίους 15 μήνες, ενώ σύμφωνα με πολλούς το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί.

Από την οικογένεια του καλού της, η 24χρονη κοπέλα, λέγεται ότι έχει γνωρίσει μόνο τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, όμως ανεπίσημα.


Θέλοντας πια να περάσει η σχέση σε άλλο επίπεδο, ο 29χρονος γαλαζοαίματος έψαχνε να βρει την τέλεια περίσταση για να γνωρίσει η Κρεσίντα του όλους τους συγγενείς μακριά από δημοσιογράφους και αγνώστους.

Ποια καλύτερη λύση λοιπόν από τα βαφτίσια του πρίγκιπα Γεώργιου στις 23 Οκτωβρίου!

Καθώς, όπως έχει ανακοινωθεί, ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) θα βαφτίσουν τον πρωτότοκό τους σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ο Χάρι έκρινε ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την πρώτη γνωριμία, ώστε να μην είναι και πολύς κόσμος και τρομάξει και η καλή του!

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "Grazia" η ίδια η Κρεσίντα, έχει λίγο άγχος που θα γνωρίσει τους βασιλείς, όμως ο αγαπημένος της τη διαβεβαιώνει ότι "θα ταιριάξει γάντι" και ότι όλοι θα τη λατρέψουν Άντε, με το καλό!
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ