2013-10-15 21:34:07
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΑΡΕ ΔΙΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ... ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ!
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος πέτυχε δύο γκολ και ο Δημήτρης Κολοβός ένα στην εκτός έδρας νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Μάλτας με 4-0. Σκόρερ και ο πρώην ερυθρόλευκος Γιάννης Ποτουρίδης.

Τη δεύτερή της νίκη στον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15 πέτυχε η Εθνική Ελπίδων, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 της Μάλτας στο Ta' Qali National Stadium. Δύο παίκτες που ανήκουν στον Ολυμπιακό και παίζουν ως δανεικοί σε Εργοτέλη και Πανιώνιο αντίστοιχα σκόραραν. Δύο γκολ σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντάκος και ένα ο Δημήτρης Κολοβός. Σκόραρε και ο πρώην ερυθρόλευκος Γιάννης Ποτουρίδης.

Η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους γηπεδούχους σε κανένα σημείο του αγώνα, έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και, πλέον, θα πάει με καλύτερη ψυχολογία στους κρίσιμους αγώνες του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία.

ΜΑΛΤΑ: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46' Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75' Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55' Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77' Κουρμπέλης), Καρέλης (64' Κούρος), Βέλλιος (24' Διαμαντάκος).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ