2013-10-16 17:07:03
Φωτογραφία για ΑΚΕΛ: «Να μην βιάζεστε κύριοι του ΕΛΑΜ…»
Να μην βιάζονται, καλεί το ΕΛΑΜ ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε σχέση με αγωγή που καταχώρησαν εναντίον του οι εθνικιστές αξιώνοντας αποζημιώσεις για... δυσφήμιση.

«Βιάζονται πολύ», υπογράμμισε ο κ. Κυπριανού σε δηλώσεις του στο Sigmalive, προσθέτωντας ότι «στις δηλώσεις που έκαμα μετά από τη συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης δεν έκαμα καμιά αναφορά σε ονόματα ή στο ΕΛΑΜ».

Ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι αναμένει την έρευνα της αστυνομίας και τόνισε ότι δεν έχει καμία ανησυχία για την αγωγή.

«Ξέρω ποιο είναι το ΕΛΑΜ και δεν ανησυχώ καθόλου για την αγωγή τους. Περιμένω τις έρευνες. Φαίνεται ότι όποιος έχει τη μούγια μουγιάζεται», κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Η Αγωγή του ΕΛΑΜ σύμφωνα με το Νομικό Τμήμα του κόμματος

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.Λ.Α.Μ.) καταχώρησε σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, την υπ΄ αριθμό 6478/13 αγωγή, εναντίον του γ.γ του ΑΚΕΛ, της εφημερίδος Χαραυγή, της αρχισυντάκτριάς της και αρθρογράφου Ανδρούλας Γκιούρωφ, του αρθρογράφου της εφημερίδας Νικόλα Νικόλα καθώς και του κομματικού Βαλεντίνου Πολυκάρπου. Δια της Αγωγής το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αξιώνει αποζημιώσεις για δυσφήμιση και έκδοση απαγορευτικού διατάγματος επανάληψης του λιβέλου.


Κατά πρώτον τη δυσφήμιση τη διέπραξε ο γ.γ του ΑΚΕΛ, την 21 Σεπτεμβρίου 2013 διαδίδοντας ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.Λ.Α.Μ.) είναι εγκληματική οργάνωση και ότι εκπαιδεύει παραστρατιωτικές ομάδες. Ως γνωστό ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, προς δήθεν τεκμηρίωση των ισχυρισμών του, προσκόμισε φωτογραφίες ατόμων που ουδεμία σχέση έχουν με το κίνημα μας, τα οποία επιδίδοντο στο γνωστό παιχνίδι «airsoft» και ψευδώς και κακοβούλως ισχυρίστηκε ότι τα εν λόγω πρόσωπα είναι μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.Λ.Α.Μ.) και ότι τάχα εκπαιδεύοντο στρατιωτικά με παράνομο οπλισμό. Τη δυσφήμιση επανέλαβε αργότερα ο κομματικός Πολυκάρπου και την αναπαρήγαγε η εφημερίδα του ΑΚΕΛ με αρθρογραφία της αρχισυντάκτριάς της και του αρθρογράφου Νικόλα Νικόλα.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα οι εν λόγω υβριστές, επιδιώκουν κακοβούλως και ψευδώς να διασύρουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.Λ.Α.Μ.) με χαρακτηρισμούς όπως νεοναζί, νεοφασίστες, ρατσιστές, μισάνθρωποι και εγκληματίες.

Ενώ είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του ΑΚΕΛ να στρέψει την προσοχή του κόσμου σ' ένα κυνήγι μαγισσών ώστε να ξεφύγει από τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθε, συνέπεια της καταστροφικής του διακυβέρνησης, εντούτοις τα υπόλοιπα κόμματα πριμοδοτούν αυτή την προσπάθεια. Ο υβριστής και συκοφάντης, γ.γ του ΑΚΕΛ και οι λοιποί Εναγόμενοι, οι οποίοι αναμετέδωσαν τη λάσπη κατά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.Λ.Α.Μ.) καλούνται τώρα να λογοδοτήσουν ενώπιον του Δικαστηρίου. Όπως αναφέραμε ξανά δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώνει το όνομα του κινήματός μας.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ