2013-10-16 16:59:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες ζητώντας χρήματα για τα… ορφανά!
Στην αναζήτηση των «μαιμού» εκπροσώπων Πανελλήνιου Συλλόγου για ορφανά παιδιά, έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες... η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών μετά τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όσοι έχουν πέσει θύμα των συγκεκριμένων επιτηδείων, οι δράστες χρησιμοποιούν την αγάπη και ευαισθησία των συμπολιτών μας προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες τόσο από την Πάτρα όσο και από την ευρύτερη περιοχή που έχουν γίνει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Συμπαράστασης ορφανών - εγκαταλελειμμένων - κακοποιημένων και αναπήρων ανηλίκων «Η Ελπίδα», αναφέρουν πως άγνωστοι χρησιμοποιούν τα στοιχεία του Συλλόγου και συγκεντρώνουν χρήματα μέσω κουπονιών αξίας 2 και 5 ευρώ για λαχειοφόρο.

Η Αστυνομία έχει ήδη κάνει προσαγωγές και εξετάζει υπόπτους ενώ συνεχίζεται η έρευνα.

Παρ’ όλα αυτά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνιστούν στους πολίτες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να ζητούν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητα όσων τους πλησιάζουν ενώ πάντοτε να λαμβάνουν απόδειξη στην οποία στο πίσω μέρος να βρίσκεται η σφραγίδα του Συλλόγου και η υπογραφή του προέδρου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ