2013-10-17 01:10:03
Φωτογραφία για Διμοιρίες των ΜΑΤ έκαναν ντου μέσα στο Διοικητήριο της Νομαρχίας Εύβοιας και έσπασαν την κατάληψη των εργαζομένων
Συνελήφθησαν 13 άτομα - Αφέθηκαν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα. Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να σταματήσει η κατάληψη στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από εργαζόμενους και απολυμένους υπαλλήλους εργοστασίων της περιοχής, η οποία είχε διάρκεια 40 ημέρες.

Ήταν στις 5.20 το πρωί όταν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ (από Χαλκίδα και Λιβαδειά) εμφανίστηκαν μπροστά στους καταληψίες και μέσα σε λίγα λεπτά συνέλαβαν 13 άτομα, που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο κτίριο και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας.

Πρόκειται για εργαζόμενους στα εργοστάσια INTERKEM, τσιμέντων Χαλκίδας, NEOSET, SELMAN και ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, ενώ μετά τις συλλήψεις εκατοντάδες εργαζόμενοι και σωματεία συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης, οι οποίοι όμως αποχώρησαν όταν αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολούθησε συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο Εύβοιας και όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι θα ακολουθήσουν δυναμικότερες κινητοποιήσεις σε όλη την Εύβοια.

Τα ΜΑΤ θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Διοικητήριο της Νομαρχίας, ενώ οι πολίτες εξυπηρετούνται κανονικά.
EVIAZOOM
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ