2013-10-17 06:54:04
Φωτογραφία για Επισκευές στο σχολείο όπου έπεσε η οροφή
Εργασίες ελέγχου και επισκευών ξεκίνησαν στο κτίριο του Γυμνασίου του Δρυμού, όπου την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι σημειώθηκε πτώση σοβάδων από τμήμα της οροφής, έκτασης τριών τετραγωνικών μέτρων.

Όπως επισημαίνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν εμφανές και δεν είχε εντοπιστεί στους ελέγχους που γίνονται κάθε χρόνο, ωστόσο μετά το περιστατικό αποδόθηκε σε κακοτεχνίες κατά την κατασκευή καθώς δεν είχε γίνει σωστά η επικόλληση του σοβά με το μπετόν της οροφής.

"Το μόνο πρόβλημα που είχε εντοπιστεί και το γνωρίζαμε βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από εκείνο όπου έπεσαν οι σοβάδες. Αφορούσε δε την οροφή και για την αποκατάστασή του απαιτείται το ξήλωμα της κεραμοσκεπής. Σε κάθε περίπτωση το εν λόγω τμήμα του σχολείου έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό" διευκρινίζει.

Καταγγελία για το περιστατικό, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έκανε και ο πρώην δήμαρχος Μυγδονίας, επικεφαλής δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, επισημαίνοντας ότι "ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα", ενώ έθεσε και θέμα ασφάλειας των μαθητών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ