2013-10-17 20:30:41
Φωτογραφία για ΟΛΕΣ ΟΙ... «ΑΠΕΙΛΕΣ» ΤΟΥ ΜΑΣΑΝΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ! *PHOTOS*
Τραγωδία για την Μπενφίκα στην Λισαβώνα υπόσχεται ο Πάουλο Μασάντο που θέλει να πληγώσει στους συμπατριώτες του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Αποφασισμένος για όλα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα είναι ο Μασάντο, όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Record, την οποία αναδημοσιεύειλόκληρη και αυτούσια το "Gazzetta.gr".

Ανάμεσα στα άλλα ο Πορτογάλος παίκτης των ερυθρόλευκων διευκρίνισε ό,τι «από την στιγμή που εκπροσωπώ την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό δεν έχω πατριωτικά συναισθήματα. Είμαι Πορτογάλος, όμως εγώ θέλω να πάει καλά ο Ολυμπιακός και να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει. Θέλουμε να φτάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League. Ξέρουμε ότι θα ανταγωνιστούμε γι 'αυτό κυρίως με την Μπενφίκα γι' αυτό, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Όπως και το Euro 2004 στον τελικό στο Ντα Λουζ ελπίζουμε και εμείς πως θα γίνει μια νέα τραγωδία στη Λισαβόνα. Μία τραγωδία για την Μπενφίκα από Έλληνες».


Ο μεσοεπιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδας έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που θα «κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση στον όμιλό μας. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε στην Λισαβόνα. Μπαίνουμε σε όλους τους αγώνες για να κερδίσουμε. Αυτό θα κάνουμε και τώρα και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε αρκετές και ουσιαστικές ελπίδες να κερδίσουμε στο γήπεδο μας. Χάσαμε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση στο Βέλγιο.

Ανακάμψαμε απέναντι στην Άντερλεχτ και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα».

Επίσης έκανε μνεία στον κόσμο της ομάδας και την δική του παρουσία στον Ολυμπιακό για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο. «Οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν με αγωνία το εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα και θα μας βοηθήσουν πολύ. Όσο για μένα αυτή είναι η δεύτερη μου χρονιά στην Ελλάδα, και νομίζω ότι έχω εισπράξει ήδη την εμπιστοσύνη των οπαδών. Είναι καλή ευκαιρία στην επιστροφή μου στην Πορτογαλία για να αποδείξω πόσο έχω ωριμάσει ποδοσφαιρικά και πόσο έχω βελτιωθεί γενικότερα. Προσπαθώ πολύ καθημερινά και στόχος μου είναι η διαρκής βελτίωση», συμπλήρωσε σχετικά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ