2013-10-17 21:00:11
Φωτογραφία για 1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων «Βαγγέλης Παλαπανίδης»
Το δημοφιλές Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων ρίχνει για το 2013 την αυλαία του με την 1η Ανάβαση Δερβενοχωρίων – «Βαγγέλλης Παλαπανίδης» που θα διοργανώσει το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου στις 23 & 24 Νοεμβρίου, αντί στις 16 & 17 του ίδιου μήνα, μετά από παράκληση της Τροχαίας Θήβας.

Πρόκειται για μια διοργάνωση σε μια εντελώς νέα διαδρομή μήκους 4,7 χλμ., η οποία βρίσκεται στον δρόμο Μεταξά, από τα Δερβενοχώρια προς τη Μονή Κλειστών.

Η διαδρομή, η οποία επιλέχθηκε σε συνεργασία με την Επιτροπή Ταχύτητας και Αναβάσεων της ΟΜΑΕ με γνώμονα κυρίως την ασφάλεια αγωνιζόμενων και θεατών, είναι γρήγορη, τεχνική και εξαιρετικά θεαματική, με πολύ καλό και φαρδύ οδόστρωμα. Διαθέτει δε πολλά ασφαλή σημεία παρακολούθησης για τους θεατές, τα οποία προσφέρουν θέαση σε μεγάλα τμήματα της διαδρομής.

Επιπλέον, ο αγώνας αυτός είναι ο πλησιέστερος του Πρωταθλήματος στην Αθήνα, έχοντας ως πλεονέκτημα τα μειωμένα έξοδα για αγωνιζόμενους και θεατές, πράγμα πολύ σημαντικό στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης πως αυτή η συγκεκριμένη διοργάνωση του Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α., είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βαγγέλη Παλαπανίδη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Επικοινωνία

Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.

email: [email protected]

Tηλ. 6949 013708
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για έναν νέο πατριωτισμό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για έναν νέο πατριωτισμό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ