2013-10-17 20:56:08
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ!
Πάση θυσία νίκη κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ, θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθούν αύριο (18/10, 21.30) αντιμέτωποι με τους Ισπανούς, στο φαληρικό στάδιο, με τον Κώστα Σλούκα να παραδέχεται πως το νικηφόρο αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο: «Παίζουμε στην έδρα μας με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε, έστω και με έναν πόντο».

Είπε ακόμα Για την αγωνιστική ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Έχουμε επισημάνει ότι είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μάλαγα».

Για τη Μάλαγα: «Έχουμε δει πώς παίζουν. Είναι κλασική ισπανική ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη».

Για τον προπονητή της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα: «Είναι πολύ καλός στην αρχή της σεζόν. Πέρυσι από τη Ζαλγκίρις Κάουνας είχαμε χάσει σχετικά εύκολα στην αρχή της σεζόν. Ξεκινάει κάτι καινούριο αύριο (18/10) και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Microsoft Remote Desktop: AppStore free
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Microsoft Remote Desktop: AppStore free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ