2013-10-17 21:30:04
Φωτογραφία για To 2016 η 3η γενιά της BMW X3
Η νέα BMW X3 αναμένεται να λανσαριστεί το 2016 με έναν νέο 1.500άρη turbo κινητήρα και πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα, όπως αποκαλύπτουν και οι αποκλειστικές κατασκοπευτικές εικόνες μας.

Όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές, κατασκοπευτικές, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε η BMW έχει εν πολλοίς καταλήξει στην τελική εικόνα της νέας X3, που θα διαθέτει ένα πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα με έμφαση στην αεροδυναμική, καθώς στόχος της γερμανικής φίρμας θα είναι η οικονομία κίνησης και η οικολογία. Η BMW Χ3 επιπλέον θα λανσαριστεί στην 3η γενιά της το 2016 και με πλήρως ανανεωμένη γκάμα κινητήρων.

Πιο αναλυτικά, στο εμπρόσθιο τμήμα οι προβολείς μεγαλώνουν σε μέγεθος και έρχονται για να «ακουμπήσουν» πάνω στις χρωμιωμένες γρίλιες της μάσκας, όπως ακριβώς συμβαίνει σε άλλα μοντέλα της BMW (π.χ. Σειρά 3).

Ακριβώς από κάτω, ο προφυλακτήρας «δυναμώνει» αισθητικά και στις άκρες του τοποθετούνται μεγαλύτερα πάνελ σε μαύρο χρώμα, τα οποία όμως δεν φιλοξενούν τις εισαγωγές αέρα για τον κινητήρα. Αυτές λοιπόν μεταφέρονται πλέον στα πλάγια του αυτοκινήτου, πίσω ακριβώς από τους εμπρόσθιους τροχούς, σε μια πρακτική που έχουμε δει στις Σειρά 3 και 5 GT. Ο λόγος αυτής της αλλαγής έχει να κάνει με τη βελτίωση της αεροδυναμικής της επόμενης X3.


Σε ό,τι αφορά τώρα στο πίσω τμήμα, εδώ οι Βαυαροί τολμούν περισσότερο σε σχέση με τη σημερινή X3 και προσθέτουν πιο μοντέρνα και δυναμικά φωτιστικά, ενώ μειώνουν και την επιφάνεια του πίσω παρμπρίζ. Οι διπλές εξατμίσεις τοποθετημένες στα άκρα θα βρεθούν στις πιο ισχυρές εκδόσεις του μοντέλου, ενώ μια έξτρα αεροτομή στο άνω τμήμα συμβάλει στη βελτίωση της ροής του αέρα και άρα, της αεροδυναμικής της νέας X3.

Τώρα, κάτω από το καπό, η τρίτης γενιάς X3 θα είναι ένα από τα μοντέλα της BMW που θα λάβει τα νέα turbo, 3κύλινδρα μοτέρ 1,5 λτ. των Γερμανών. Οι κινητήρες αυτοί θα έλθουν σε εκδοχές με βενζίνη και diesel, ενώ θα φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή τους και θα έχουν ισχύ έως και 225 ίππους. Φυσικά, το μενού των επιλογών θα περιλαμβάνει και πιο ισχυρούς 6κύλινδρους κινητήρες, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να δούμε και υβριδική έκδοση της X3, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του οικολογικού της χαρακτήρα.

Τέλος, στη γκάμα των εκδόσεων, ο αγοραστής θα έχει να επιλέξει και πάλι πισωκίνητη (sDrive) ή τετρακίνητη έκδοση, η δεύτερη με το γνωστό Σύστημα τετρακίνησης xDrive της μάρκας.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ