2013-10-17 21:21:06
Φωτογραφία για Free WiFi, σε λίγο καιρό, για τους Θεσσαλονικείς! Δείτε σε ποια σημεία
Δωρεάν ίντερνετ προς όλους θα προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης, Χασδάι Καπόν.

Ο Δήμος έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση για τους ενδιαφερόμενους που θα προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή, ώστε οι Θεσσαλονικείς να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καπόν στην εφημερίδα «Μακεδονία», η ανάπτυξη αυτών των νέων υπηρεσιών είναι εφικτό να αρχίει πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου δυο μηνών. Ο κ. Καπόν ανέφερε ακόμη πως στο προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να παρέχεται δωρεάν WiFi σε 80 σημεία της πόλης, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Πιο συγκεκριμένα, θα προσφέρετε δωρεάν WiFi στις πλατείες Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας, Ιπποδρομίου, Συντριβανίου, Δημοκρατίας, Ελευθερίας, Εμπορίου, Κατούνη, Μοριχόβου, Γαλερίου, Μηνά Πατρικίου, Δικαστηρίων, καθώς και στην κεντρική πλατεία της Τριανδρίας, στη πλατεία της ΧΑΝΘ και άλλα σημεία.


Ανάλογη κάλυψη θα υπάρχει και στα γήπεδα του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, στο Παλαί ντε Σπορ, στο Ποσειδώνιο, στο Ιβανώφειο, στο θέατρο Γης, στον Ζωολογικό κήπο, στους Κήπους του Πασά, στον Λευκό Πύργο και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία της πόλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης:

Προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να προβεί στην ΔΩΡΕΑΝ παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και στον εκσυγχρονισμό των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και υπηρεσιών του και συγκεκριμένα

α) υπηρεσίες δωρεάν ασύρματης (WiFi) πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet, παγκόσμιος ιστός, www) προς τους πολίτες, σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης,

β) υπηρεσίες διασύνδεσης των «περιφερειακών» κτιρίων του Θ και

γ) υπηρεσίες λειτουργίας και διαχείρισης των ανωτέρω για χρονική διάρκεια 10 ετών

προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους (στο εξής καλούμενοι προσφέροντες), να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών προς το Δήμο Θεσσαλονίκης με κριτήριο κατακύρωσης των προσφορών των δωρεών ότι θα γίνουν δεκτές εάν και μόνο εάν περιλαμβάνουν στο σύνολο τους τα ανωτέρω και πληρούν στο σύνολό τους τις τεχνικές προδιαγραφές που περιγράφονται στα παρακάτω παραρτήματα, καθώς και ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5ετή εμπειρία και να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ισόγειο, κτίριο Β΄) στις 31/10/2013 ημέρα Πέμπτη - ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 και ώρα λήξης 12:00.

Η ανακοίνωση των πρακτικών, καθώς και το άνοιγμα των προσφορών θα γίνεται γνωστό στους προσφέροντες με έγγραφο της υπηρεσίας.

Αντίγραφα των τεχνικών προδιαγραφών θα δίνονται από το Τμήμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της Δ/νσης Εξυπηρέτησης Επιχειρηματία, οδός Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, ισόγειο, κτίριο Β΄ ισόγειο, τηλ. 2313317499, 2313317303, 2313317500, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 07:30 – 14:30. Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι επίσης αναρτημένες στο δικτυακό τόπο του Δήμου Θεσσαλονίκης σε ΑΥΤΗ τη διεύθυνση.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ