2013-10-18 08:44:08
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού στις έρευνες για τον 29χρονο - Πως εντοπίστηκε η σορός του
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με μία διμοιρία αποτελούμενη από Διασώστες, Ναυαγοσώστες και προσωπικό Πρώτων Βοηθειών καθώς και τρία υπηρεσιακά οχήματα, στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ο οποίος έπεσε χθες, τις πρωινές ώρες, από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρίου.

Οι έρευνες εντάθηκαν περιμετρικά της γέφυρας, στις περιοχές από τη Ρίζα έως τη Ναύπακτο και από την περιοχή της πλαζ Πατρών έως και την περιοχή του Ψαθοπύργου.

Οι Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εντόπισαν περί ώρα 19:30, ύστερα από συστηματικές έρευνες σε συνεργασία με το Λιμενικό Τμήμα του Ρίου, τον αγνοούμενο στα όρια της περιοχής των Αραχωβιτίκων.

Ακολούθως, στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του θύματος από βράχια και τη μεταφοράς του σε προσβάσιμο σημείο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, όπου και το παρέλαβε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Το γενικό συντονισμό της επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης είχαν, η Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών κα Ανδριάνα Φιλοπούλου καθώς και ο Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Διάσωσης κος Βασίλειος Ανδριόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ