2013-10-18 10:42:48
Φωτογραφία για Ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Γ.Καμίνης...!!!
Οι τελευταίες εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι λύνουν τα χέρια του δημάρχου Αθηναίων σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στον Αγιο Παντελεήμονα. 

 

Αν και ο Γ.Καμίνης δηλώνει ότι ο Δήμος δεν ήταν ποτέ απών από την περιοχή, παραδέχεται ότι «τώρα που αλάφρωσε το κλίμα, θα αρχίσουν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας, με πρώτη την παιδική χαρά, στην οποία θα μπούμε συντεταγμένα και με τη συναίνεση των κατοίκων».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής, ο Γ.Καμίνης δήλωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές, ανοιχτός σε συνεργασίες με δημοκρατικά κόμματα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε θετική κίνηση την πρωτοβουλία των «58» για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς και υπογράμμισε ότι προκαλεί μια δυναμική προς την κατεύθυνση της απελευθέρωσης δυνάμεων από πολλά κόμματα, περιλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε, υπάρχει πολιτειακό πρόβλημα, όσο συνεχίζεται η πόλωση και σημείωσε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια σοβαρή, νηφάλια φωνή.

Ερωτηθείς για τον Αγίο Παντελεήμονα, που κατέστη κέντρο εξορμήσεων της Χρυσής Αυγής πολύ πριν από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Καμίνης υποστήριξε ότι ο Δήμος ποτέ δεν ήταν απών από την περιοχή, ενώ προανήγγειλε πρόγραμμα ανάπλασης.

«Η παιδική χαρά θα ανοίξει, έχει τα κακά της τα χάλια. Τώρα που αλάφρωσε το κλίμα, θα αρχίσουν πολύ σύντομα οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας, με πρώτη την παιδική χαρά με βάση τα σχέδια του ΥΠΕΚΑ. Θα μπούμε στην παιδική χαρά συντεταγμένα και με τη συναίνεση των κατοίκων» είπε.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων χαιρέτισε τη συμφωνία των κομμάτων για υπερψήφιση της ρύθμισης για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. «Πρέπει σύσσωμο το δημοκρατικό στρατόπεδο να στρατευθεί· τίθεται θέμα δημοκρατίας και πολιτεύματος» τόνισε.

Ερωτηθείς σχετικά με τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων, ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για φτωχοποίηση της χώρας και ανέφερε ότι το 31% των σιτιζόμενων από το δήμο Αθηναίων έχει εμφανιστεί το τελευταίο 6μηνο.

Συνολικά στο Δήμο σιτίζονται 1.400 άτομα, εκ των οποίων τα 2/3 είναι Έλληνες, παρατήρησε ο κ. Καμίνης. Υπενθύμισε ότι υπάρχει ο τηλεφωνικός αριθμός 15422 στον οποίο οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα.

Σύμφωνα με τον Γ.Καμίνη, οι άστεγοι κυμαίνονται μεταξύ 1.000 και 1.500 στο δήμο Αθηναίων.

Newsroom ΔΟΛ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ