2013-10-25 21:15:05
Φωτογραφία για WRC: Kubica, Ostberg προστέθηκαν στην 5αδα της Citroen WRC για το 2014
O επικεφαλής της ομάδας της Citroen Yves Matton έχει κατασταλάξει σε μια λίστα 5 οδηγών για τις θέσεις της ομάδας για το 2014.

Ο Matton παραδέχθηκε ότι είναι ακόμη υπό συζήτηση με την τωρινούς οδηγούς της Citroen , Mikko Hirvonen , Dani Sordo , Kris Meeke και Robert Kubica , επίσης σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Mads M -Sport Ostberg, ο οποίος ήρθε κοντά στην υπογραφή την περασμένη σεζόν.

«Τώρα υπάρχουν μόνο δύο αγώνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα , έτσι είναι φυσιολογικό ότι είμαστε πιο κοντά σε μια απόφαση από ό, τι όταν υπήρχαν τρεις αγώνες για να τελειώσει , αλλά δεν υπάρχει οριστική απόφαση προς το παρόν ", δήλωσε ο Matton .

"Ελπίζω να πάρουμε την απόφαση για το πρώτο οδηγό πριν το Rally GB , αλλά σίγουρα δεν θα επιλέξουμε και τους δύο πριν από το Rally GB. "

Ο Βέλγος οδηγός Thierry Neuville - που πιστεύεται ότι κατέληξε σε συμφωνία με τη Hyundai για τα επόμενα τρία χρόνια - έχει αποκλείσει μια επιστροφή στην Citroen .


" Αυτοί [οι μανάτζερ του Neuville] μου είπαν ότι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για την προσφορά μας", δήλωσε ο Matton .

«Εγώ δεν θα σας εξηγούσα ποια ήταν η φύση της προσφοράς μας, αλλά φαίνεται ότι αυτοί δεν ενδιαφέρονται να έχουν οι διαπραγματεύσεις. "

Ο Sordo παραδέχθηκε ότι οι επιλογές του ήταν περιορισμένες για την επόμενη σεζόν μετά από ένα σκληρό 2013 στο οποίο πέτυχε από παρθενική του νίκη στο WRC στη Γερμανία .

« Δεν έχω πολλές επιλογές - Η Hyundai είναι μια εναλλακτική λύση [ και η άλλη να παραμείνει στην Citroen ] ", δήλωσε ο Sordo , ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα της πατρίδας του αυτό το Σαββατοκύριακο και με τον ταχύτερο χρόνο στο shakedown της Πέμπτης .

" Για μένα , είναι ένας επαγγελματίας οδηγός θα πρέπει να έχει πολλά πράγματα . Έχω πολλά πράγματα και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορούμε να κάνουμε άλλα παραπάνω πράγματα . "

speedrallying.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ