2013-10-26 00:39:05
Φωτογραφία για ΠΟΜΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας: «ΤΕΛΟΣ στα πολιτικάντικα παιχνίδια εις βάρος των ατόμων με αναπηρία!»
"Μια ακόμη ληστρική επιδρομή της Πολιτείας στα άτομα με αναπηρία έρχεται ξανά στην δημοσιότητα μέσω των δηλώσεων του Υπουργού Οικονομικών κου Γ. Στουρνάρα αποδεικνύοντας πως η κυβερνητική πολιτική είναι για ακόμη μία φορά άκρως ανάλγητη και σκληρή!!! Τεράστιο το ΣΟΚ για την αναπηρική οικογένεια!!!

Πρόκειται για ένα μέτρο σκληρό και ανάλγητο που αφορά το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων χωρίς την εξαίρεση των αναπήρων! Δηλώσεις Υπουργού Οικονομικών για ενδεχόμενη χορήγηση των επιδομάτων αναπηρίας με κριτήριο το περιουσιολόγιο του Υπουργείου Οικονομικών και όχι το ετήσιο εισόδημα των Ατόμων με Αναπηρία!!!

Η Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δ.Ε ΚΑΙ Ν.Ι.Ν καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την απαξιωτική και εξευτελιστική στάση του «υποτιθέμενου» Κοινωνικού Κράτους στα άτομα με αναπηρία. Επιστρέφει το αδιανόητα σκληρό μέτρο ως έχει στον αποστολέα του! Ουδεμία πρόβλεψη από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους! Καμία προστασία από την ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν υπάρχει για τους φτωχότερους των φτωχών, τους οποίους η ανεργία μαστίζει στο σύνολό τους ενώ το οικονομικό κόστος που προκύπτει από την αναπηρία τους είναι δυσβάσταχτο!!!


Η Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε και Ν.Ι.Ν ζητά ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να εισαχθεί στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων η διάταξη με τις εξαιρέσεις για την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Να σταματήσουν τα πολιτικάντικα παιχνίδια για οποιαδήποτε περικοπή στο πενιχρό επίδομα των Ατόμων με Αναπηρία!! Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εμφανές πλέον το σχέδιο αφανισμού της αναπηρικής οικογένειας!!!!!!

Καλούμε τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειες τους ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στο Παν- Αναπηρικό συλλαλητήριο ενάντια στην κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 στην Αθήνα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : στο γραφείο της ΕΣΑμεΑ (Ακτή Δυμαίων 5), στο τηλέφωνο:2610362127 έως και την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 15:00."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ