2013-10-26 20:39:05
Φωτογραφία για Τραγικό περιστατικό στο Ηράκλειο: Γυναίκα στο κενό από μπαλκόνι που κατέρρευσε!
Μια 70χρονη γυναίκα βρέθηκε στο κενό πριν από λίγο στην περιοχή των Καμινίων Ηρακλείου όταν ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της. Όλα έγιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του prismanews.gr, όταν η γυναίκα προσπάθησε να καθαρίσει το μικρό μπαλκόνι στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου όπου διαμένει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις τελευταίες ημέρες η γυναίκα είχε φέρει μάστορες στο σπίτι προκειμένου να ενισχύσει τη στατικότητα του μπαλκονιού και βρισκόταν σε αυτή τη διαδικασία όταν βγήκε να καθαρίσει το μπαλκόνι. Την ώρα που η ίδια βρισκόταν στο μπαλκόνι υποχώρησε το κάγκελο ενώ οι σοβάδες θρυμματίστηκαν και η γυναίκα βρέθηκε στο κενό.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά. Οι γείτονες πετάχτηκαν να δουν τι είχε συμβεί και βρήκαν στο δρόμο τη γυναίκα. Αμέσως κλήθηκε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή ενώ προανάκριση διενεργεί το Α’ αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου για τις συνθήκες του ατυχήματος και προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου αυτές αναλογούν.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ