2013-10-27 11:49:00
Φωτογραφία για Στα σχέδια της Τότεναμ νέο γήπεδο και για αγώνες NFL!
Με βοήθεια από το NFL η Τότεναμ σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο κρυφά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας.

Στα κρυφά η Τότεναμ σχεδιάζει να χτίσει ένα ολοκαίνουργιο γήπεδο χωρητικότητας 65.000 θέσεων. Ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου έχει σκοπό να μοιράζεται το γήπεδο με μια ομάδα αμερικάνικου φούτμπολ που θα έχει βάση στην αγγλική πρωτεύουσα.

Την είδηση δημοσιεύει η Daily Mail και ενώ προηγήθηκαν οι δηλώσεις του κομισάριου του NFL, Ρότζερ Γκούντελ: "Αποδεικνύετε πως αξίζετε μια ομάδα στο NFL". Το Λονδίνο και το Λος Άντζελες είναι οι μεγάλοι στόχοι του ισχυρού άνδρα του αμερικανικού αθλητισμού.

Προφανώς τα "σπιρούνια" θέλουν να... αρπάξουν τους αγώνες του NFL που διεξάγονται στο στάδιο Γουέμπλεϊ με τα έσοδα να καταλήγουν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας. Ήδη έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τρεις αγώνες του NFL το 2014.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση της Τότεναμ έχει ζητήσει από την εταιρεία Populous, η οποία έκανε τα σχέδια για το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και το Έμιρεϊτς, το πρωτοποριακό γήπεδο της Άρσεναλ.

Η πρόταση της εταιρείας είναι ένας... συρταρωτός χλοοτάπητας, ώστε να προστατεύεται ο αγωνιστικός χώρος όταν διεξάγονται αγώνες φούτμπολ.

Οι Αμερικανοί αναζητούν μια καλή ευκαιρία και αν η Τότεναμ "δέσει" μια ομάδα του NFL ή την ίδια τη Λίγκα, τότε έχει αρκετές πιθανότητες να προτιμηθεί από το Γουέμπλεϊ. Το ιστορικότερο γήπεδο στη "Γηραιά Αλβιώνα" εμφανίζει κέρδη της τάξης του μισού εκατομμυρίου λιρών όταν φιλοξενεί αγώνες NFL.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ