2013-10-28 18:50:09
Φωτογραφία για Λαθρομετανάστες ….. λαθροέλληνες  και η επέτειος του «ΟΧΙ»
Γράφει ο Χρήστος Γ. Χρηστίδης, Ανχης ε.α

Β΄ Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες και Έλληνες βιώνουν την διόγκωση της λαθρομετανάστευσης μέσα από σύνδρομα ξενοφοβίας , παραπληροφόρησης και τελικά επικράτησης «ενός κράτους εντός του κράτους».

Εξαναγκάζονται με δήθεν «προοδευτικές και δημοκρατικές διαδικασίες» να αποδεχθούν την προσπάθεια εναρμονισμού του Ελληνικού Έθνους με άλλες θρησκείες , συνήθειες και παραδόσεις που τελικά στοχεύουν στο να αλλοιώσουν το Γένος και τη Φυλή μας.

Για να υπάρξουν όμως λαθρομετανάστες προϋπήρξαν οι λαθροέλληνες. Έλληνες υπήκοοι μεν, ουτιδανοί δε, σε σχέση με τα Ιδεώδη της Ελληνικής Φυλής. Δυστυχώς αρκετοί εξ αυτών διαμόρφωσαν την μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος και όχι μόνο.

Ποιος είναι όμως λαθροέλληνας; Λαθροέλληνας είναι όποιος ενεργώντας κατά συνείδηση και έχοντας σώας τας φρένας προκάλεσε καθ΄ οιονδήποτε τρόπο βλάβη, από την στιγμή της ενηλικίωσής του και εντεύθεν, στο Έθνος και την Πατρίδα


Οι λαθροέλληνες λοιπόν αφού κατέλαβαν κυβερνητικές θέσεις υποκλέπτοντας την ψήφο του Ελληνικού Λαού με παραπλανητική υποσχεσιολογία , προέτρεψαν και χειραγώγησαν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην καλλιέργεια της ατομικής λύσης και του «βολέματος», υπερπροβάλλοντας το «ΕΓΩ» έναντι του «ΕΜΕΙΣ».

Δημιούργησαν «αρχηγίσκους» λόγω, έργω και διανοία υποτελείς και τους τοποθέτησαν σε όλες τις θέσεις και τα αξιώματα του δημόσιου βίου. Έτσι διαβρώθηκε σιγά- σιγά ολόκληρος ο κοινωνικός ιστός και οι άνθρωποι με αγελαία νοοτροπία απομακρύνθηκαν από τις αξίες και τα ιδανικά τους και ακολούθησαν τις κοινωνικές και καταναλωτικές επιταγές ενός σάπιου πολιτικοκοινωνικού συστήματος. Συνένοχοι όλοι μας κατά το μέγεθος που μας αναλογεί.

Κάποιοι λίγοι θύλακες αγνού πατριωτισμού στοχοποιήθηκαν από το σύστημα και περιθωριοποιήθηκαν με το χαρακτηρισμό του «γραφικού». Κάποιοι άλλοι εκμεταλλευόμενοι το σύνθημα «Πατρίδα – Πατριωτισμός» το διαπόμπευσαν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να ποινικοποιηθεί όστις δακρύζει αντικρίζοντας την Ελληνική Σημαία.

Σήμερα που η Πατρίδα μας διέρχεται μια τεράστια κρίση αρκετοί λαθροέλληνες επιχειρούν να αναβαπτισθούν στην κολυμβήθρα της οικονομικής κρίσης και από αδικούντες να μετατραπούν σε αδικούμενους επειδή σε όλους μας έλειψαν τα «όβολα».

Κατ’ επάγγελμα πολιτικοί, κατά συνείδηση φοροφυγάδες, επαγγελματίες επιστήμονες φακελλοεισπράκτορες, διαπλεκόμενοι εργολάβοι και καναλάρχες, έμμισθοι συνδικαλιστές, λοξοκοιτώντες δικαστικοί, τεμπέληδες δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, αργυρώνητοι πανεπιστημιακοί και πολλοί έτεροι ,σήμερα κρώζουν «Ζήτω η Ελλάδα» και «Λευτεριά από την Κατοχή» νομίζοντας ότι αυτό είναι αρκετό για να χρηστούν Έλληνες Πατριώτες.

Φευ κυρίες και κύριοι. Είστε προδότες και μάλιστα εσχάτης προδοσίας και έτσι θα αντιμετωπιστείτε όταν το Έθνος εγερθεί και ο περήφανος Ελληνικός Λαός συστρατευθεί στην καταδίωξη και την καταδίκη σας.

Δυστυχώς για να σωθεί η Πατρίδα θα πρέπει προ της κατά νόμο επιβεβλημένης απέλασης των λαθρομεταναστών να απελάσουμε τους λαθροέλληνες. Αν δεν αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά παράσιτα που δημιούργησαν το πρόβλημα, το ίδιο το πρόβλημα δεν επιλύεται.

Ακόμη κι αν σήμερα το υποτιθέμενο ,αδιευκρίνιστο και επονείδιστο Ελληνικό χρέος μηδενιζόταν και μας χάριζαν και 500 δις ευρώ από πάνω, είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε 5 έως 10 το πολύ χρόνια η Ελλάς θα ευρίσκετο στην ίδια ακριβώς θέση αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία .

Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει ρότα. Να καταδικάσει καθημερινές συμπεριφορές λαθροελληνισμού απ’ όπου κι αν προέρχονται. Να απαλλαγεί από τα «πράσινα» , «μπλε» και «κόκκινα» καφενεία και τις εξ αυτών ορμώμενες νοοτροπίες.

Ελληνίδες και Έλληνες οφείλουν να υποτάξουν το «εγώ» στο «εμείς» και να σταματήσουν κοιτώντας τον καθρέφτη τους να αντικρίζουν την Μεγάλη Αικατερίνη ή το Μέγα Αλέξανδρο. Το δόγμα του κατά περίπτωση καταλληλότερου πρέπει να επικρατήσει και να εκλείψει δια παντός ο «Μεσσιανισμός». Τέλος οι Εθνάρχες, Εθνοσωτήρες , Εθνεγέρτες, υπάρχουν μόνο Εθνομάρτυρες και η Ιστορία τους έχει ήδη κρίνει.

Οφείλουμε όλοι να επαναφέρουμε στην παιδεία και την κοινωνία μας τα πραγματικά πρότυπα διδασκαλίας και μίμησης όπως αυτά της Δόμνας Βιζβίζη, του Γιώργου Διλβόη ,του Πρόδρομου Μποδοσάκη Αθανασιάδη, του Λοχία Ίτσιου Δημητρίου και τόσων άλλων που κατάργησαν τα συμβατικά σύνορα του ασύνορου Ελληνισμού και διαδόθηκαν παντού στην οικουμένη.

Αν δεν αλλάξουμε μυαλά μελετώντας και υιοθετώντας τις διδαχές του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και του Θουκυδίδη η κρίση δεν θα περάσει ΠΟΤΕ. Θα διαφημίζεται ως οικονομική αλλά θα είναι κρίση ιδανικών , θεσμών και αξιών. Θα είναι μια συνεχής κρίση του Ελληνισμού μέχρις ότου επιτευχθεί η πλήρης εξόντωσή του. Άλλοι λαοί αυτούς μελέτησαν και ανορθώθηκαν ενώ εμείς πιαστήκαμε αδιάβαστοι και καταβαραθρωθήκαμε.

Αυτοί που θα κυβερνήσουν τα επόμενα χρόνια τον δύσμοιρο τούτο τόπο θα πρέπει να έχουν κατά νου την εκ βάθρων καθολική αλλαγή τρόπου σκέψης του Ελληνικού Λαού. Την σκληρή και αδιαπραγμάτευτη καταδίκη των ενόχων. Την καλλιέργεια της διαφάνειας και την παλινόρθωση των θεσμών. Την αποκατάσταση της υγιούς Δημοκρατίας και την ολοκληρωτική απομάκρυνση από την Δημοκρατορία που βιώνουμε σήμερα. Την αντίσταση απέναντι στη σαγήνη της εκμαυλισμένης εξουσίας και την εθελοθυσία για το καλό της Ελληνικής Φυλής.

Οι πάσης φύσεως λαθροέλληνες πρέπει να παταχθούν και οι ρίζες τους να αποξηλωθούν οριστικά.

Ας κάνουμε όλοι την ενδοσκόπησή μας με διάθεση ειλικρινούς αυτοκριτικής κι ας σταματήσει να μας φταίει «η κατσίκα του γείτονα».

Τα ευκαιριακά πολιτικά σχήματα που αναφύονται σαν μανιτάρια τον τελευταίο καιρό αποτελούν την κολυμβήθρα αναβάπτισης κάποιων λαθροελλήνων που νομίζουν ότι ο Ελληνικός Λαός εξακολουθεί να τελεί εν υπνώσει. Διατελέσαντες υπουργοί , βουλευτές, πολιτευτές και άλλοι πολλοί αναφωνούν « ίδωμεν το φως το Αληθινό» σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα αίσχη που μέχρι προ ολίγου διέπρατταν και βύθιζαν την Πατρίδα στην άβυσσο της διαφθοράς.

Αγαπητές φίλες και φίλοι συμπατριώτες.

Πρώην νεοδημοκράτες, πρώην πασοκτζήδες, πρώην κομμουνιστές, πρώην χρυσαυγίτες, πρώην ανεξάρτητοι, όλες και όλοι οι πρώην, ας αναλογιστούμε όλοι την ιστορική ευθύνη που έχουμε απέναντι στην Πατρίδα μας. Απέναντι στο Ελληνικό Γένος και τη φυλή μας. Η αξιοπρέπεια και η Ιστορία μας δεν κοστίζει ούτε 1000, ούτε 1 δις ευρώ. Αυτή δεν θα μας την πάρουν ΠΟΤΕ.

Σήμερα επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ» μία είναι η σκέψη και ένα το συναίσθημα που πρέπει να κυριαρχήσει στο μυαλό και την καρδιά μας.

Να γίνουμε ανώτεροι και αντάξιοι αυτών που ήταν καλύτεροι από εμάς.

Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω το Έθνος.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ