2013-10-29 20:34:42
Φωτογραφία για Ο καθόλα ανεύθυνος κι επικίνδυνος...Πάγκαλος εκθέτει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...!!!
Το να λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ότι πριν από 20 χρόνια η ΕΥΠ είχε καταφέρει να υποκλέψει τον Αμερικανό πρέσβη, είναι μείζον πολιτικό αλλά και πολιτειακό ζήτημα, 

καθώς ο τότε προϊστάμενός του στο Υπουργείο Εξωτερικών είναι σήμερα ο αρχηγός του ελληνικού Κράτους.

Το 1993 -ακριβώς 20 χρόνια πριν από τη σημερινή δήλωση- ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με υπουργό τον Κάρολο Παπούλια.

Η σημερινή του δήλωση αφήνει έκθετο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς τον φέρνει στη θέση να πρέπει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον τότε πολιτικό του υφιστάμενο.

Τί είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος;

«Εγώ θα σας πω και θα σας φανεί παράξενο ότι κάποτε η ΕΥΠ είχε καταφέρει να παρακολουθεί, όχι μόνο τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αλλά και τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα. Και κάθε φορά που πήγαινα μαζί με τον καφέ μου και το κουλούρι μου, είχα στο γραφείο μου μια στοίβα με χαρτιά που μου έστελναν, όχι όλα, αλλά αυτά που με ενδιέφεραν
. Τον καιρό που ήμουν υπουργός (Εξωτερικών)…Προφανώς κατασκόπευαν και με τεράστια επιτυχία! Προφανώς και υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα σε κάθε κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Άμυνας και ο υπεύθυνος για την ΕΥΠ που ενημερώνονταν. Αυτό έχει γίνει προ 20ετίας και υπάρχει πλήρης παραγραφή, για όλους».

Τίθεται λοιπόν το εξής ζήτημα:

Αν η συγκεκιρμένη υποκλοπή είχε γίνει προ 20ετίας, καθιστά τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα, συνένοχο σε ένα αδίκημα που -έστω- έχει παραγραφεί.

Αν δεν έγινε προ 20ετίας, αλλά το 1996, όταν ο κ. Πάγκαλος ήταν υπουργός και όχι αναπληρωτής, η δικαιοσύνη μπορεί άμεσα να παρέμβει.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/288682/o-pagkalos-ekthetei-ton-proedro-ths-dhmokratias#ixzz2j8YVvUJY
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ