2013-10-29 20:38:19
Φωτογραφία για ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ,ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !
Τρίτη 22-10-2013 κορυφώθηκε μιά από της μεγαλύτερες κινητοποιήσεις που έγιναν στον κλάδο μας . Παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν (σωματική κούραση , καιρικά φαινόμενα ,κυνηγητό με την αστυνομία ) ,παρά την προκλητική και επαίσχυντη στάση των "μεγάλων καναλιων " ,με την επιλογή τους να μην αφιερώσουν ούτε λεπτό ενημέρωσης για ένα γεγονός που γίνεται μία ή δύο φορές στα 50 χρόνια ,παρά τα προσωρινά μέτρα που κράτησαν πίσω στις δουλειές τους πολλούς συναδέλφους, η κινητοποίηση αυτή ολοκληρώθηκε με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο . 

Τεράστια συμμετοχή που ξεπερνούσε τους 5000 που μέσα σε αυτούς οι 1000 είμασταν σχολικοί φύλακες , μεγάλη δυναμική και παλμό . Και αυτό οφείλεται σε ΟΛΟΥΣ !!! Καταλάβαμε πλέον ότι οι αγώνες δίνονται στον δρόμο και όχι σε διάφορα κομματικά ή υπουργικά γραφεία . Καταλάβαμε ότι ο καθένας μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας ,μακριά από φθαρμένες ,αλλαζονικές και διχαστικές εξουσίες και αρχηγίες
. Μακριά από κουρασμένους και συμβιβασμένους ηγήτορες , που καλούν τους συναδέλφους να γίνουν ριψασπίδες , να πετάξουν το γιλέκο του σχολικού φύλακα και να τρυπώσουν κάποιοι .........κάπου... Την δουλειά μας ,την ζωή μας , την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια μας ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ που δεν " τσιμπήσαμε " στις διαθέσεις των " πιράνχας " μεγαλοκαναλιών , που περίμεναν με αδημονία να τραβήξουν πλάνα ,από τυχόν θερμό επεισόδιο με την αστυνομία ,έξω από το σαν αστακό ζωσμένο Υπ.Διοικ.Μεταρρύθμισης . Δεν τους κάναμε την χάρη . Τους αγνοήσαμε . Τους χαλάσαμε το πάρτυ .Καταλάβαμε ότι το μόνο που θα τους ενδιέφερε ήταν το αίμα και όχι η κάλυψη της τεράστιας αυτής πορείας . Το είδαμε εξάλλου και στα δελτία ( μάλλον δεν είδαμε τίποτα .....) . Και τελικά το οτί μας "ραντίζουν" αληθεύει . Αλλά μην ψάχνετε στον ουρανό ......το "ράντισμα " προέρχεται μέσα από τις οθόνες της τηλεόρασης μας , που κάνουν τέλεια την δουλειά της κυβέρνησης ,στο να αποκοιμίζουν και να εκφοβίζουν τον ελληνικό λαό . Συνεχίσαμε και καταλήξαμε ειρηνικά στον τελικό μας στόχο ,που ήταν η Βουλή των Ελλήνων ,με την επίδοση ψηφίσματος σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα , εκτός της Χρυσής Αυγής . Ψήφισμα που από πριν διαβάστηκε και πήρε την έγκριση από το σώμα της πορείας.

Η πρώτη μάχη κερδίθηκε , ο πόλεμος όχι ακόμα . Κανείς μόνος του σε αυτόν τον αγώνα . Δεν θα μας χαριστεί τίποτα . Προτείναμε να συσταθούν σε κάθε πόλη συντονιστικές επιτροπές και επιτροπές αγώνα , που θα δρομολογήσουν τις επόμενες δράσεις - κινητοποιήσεις ,επιτροπές που θα έχουν άμεση επικοινωνία ,όχι μόνο μεταξύ τους ,αλλά και με άλλους θιγόμενους κλάδους . Η νίκη θα έρθει μόνο αν αυτή η πολιτική της βαρβαρότητας των μνημονίων ,των απολύσεων και της φτωχοποίησης ΗΤΤΗΘΕΙ .Η σπίθα που άναψε με την πεζοπορία από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα θα πάρει αξία ΜΟΝΟ όταν φουντώσει παντού ,τότε θα αξίζουμε όλοι από ένα "ΜΠΡΑΒΟ" . Άλλως ,θα μείνει ως μία ηρωική προσπάθεια 10 - 15 ανθρώπων που τόλμησαν αυτό το εγχείρημα και τίποτε μα τίποτε άλλο .

Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ .

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!

http://sxolikoi-filakes.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ