2013-10-30 06:45:07
Φωτογραφία για Naomi Campell: «Για μένα, η λύση είναι οι υδατάνθρακες»
Η αλήθεια είναι ότι μετά τη δίαιτα του Άτκινς και άλλων παρόμοιων διατροφικών μοντέλων, όσοι προσπαθούν να αδυνατίσουν αποφεύγουν με κάθε τρόπο τους υδατάνθρακες. Είναι όμως όλοι οι υδατάνθρακες ένοχοι; Οι σύνθετοι υδατάνθρακες που υπάρχουν στα προϊόντα ολικής άλεσης, στα δημητριακά και στη κινόα έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά, είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, τα οποία ικανοποιούν αποτελεσματικά το αίσθημα της πείνας, χαρίζουν ενέργεια στον οργανισμό και βελτιώνουν τη λειτουργία του μεταβολισμού.

Μάλιστα όπως δήλωσε και το top model Naomi Campell στο περιοδικό Harper's Bazaar «Για μένα, η λύση είναι οι υδατάνθρακες». Η ίδια παραδέχεται ότι είναι προικισμένη με καλό μεταβολισμό που κάνει πολλές καύσεις, ενώ αθλείται συχνά και προσέχει τη διατροφή της.

Εάν λοιπόν θέλεις να αδυνατίσεις, προσπάθησε να αποφεύγεις τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες που βρίσκονται για παράδειγμα στο αλεύρι, στο λευκό ψωμί, στα ζυμαρικά, στα γλυκά οι οποίοι αυξάνουν την πρόσληψη θερμίδων και ανεβάζουν τον γλυκαιμικό δείκτη στο αίμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ