2013-10-30 07:04:06
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Ν. Ευβοϊκό μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ