2013-10-30 12:35:03
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ! *PHOTOS*
Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε σήμερα από τα ΜΜΕ της Βραζιλίας την οποία παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr" και αφορά την απίστευτης βιαιότητας δολοφονία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ζοάο Ροντρίγκο.

Ο Ροντρίγκο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στην ηλικία των 19 ετών από την Μπάνγκου το 1996 και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ολίμπια, της Νάσιοναλ και της σουηδικής Έστερ.

Τη Δευτέρα, ο άτυχος 35χρονος άνδρας απήχθη την ώρα που έφευγε από το εστιατόριο του οποίου ήταν ιδιοκτήτης στην περιοχή Ρεαλένγκο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, η σύζυγός του ξύπνησε από θόρυβο έξω από το σπίτι της και όταν πήγε να διαπιστώσει τι συμβαίνει τότε βρήκε το κεφάλι του Ροντρίγκο στο μπαλκόνι της. Από το κεφάλι του συζύγου της έλειπαν τα μάτια αλλά και η γλώσσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπεύθυνοι για την φρικαλέα αυτή δολοφονία είναι έμποροι ναρκωτικών και ο Ροντρίγκο πλήρωσε με το ζωή του το γεγονός ότι η σύζυγός του ανήκει στην στρατιωτική αστυνομία, η οποία πρόσφατα συμμετείχε στις εκκαθαρίσεις από τη διακίνηση ναρκωτικών στους δρόμους της πόλης.

Ο Μπρούνο Σάντος, φίλος του Ζοάο Ροντρίγκο, δήλωσε στην Globo: «Ήταν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης. Ζούσε για το ποδόσφαιρο. Δεν είχε εχθρούς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ