2013-10-30 19:19:06
Φωτογραφία για Κακοδιάθετη; 4 μαγικά σε ανεβάζουν στη στιγμή
από τη Δήμητρα Γκούντρα

Είτε ξύπνησες στραβά ή κάποια είδηση σου έριξε τη διάθεση στα τάρταρα κι όλη η ημέρα κυλά με ακεφιές; Καταπολέμησέ το άμεσα, είναι στο χέρι σου! Σου προτείνουμε μερικούς απλούς, έξυπνους και διασκεδαστικούς τρόπους για να το κάνεις.

4 κόλπα σου ανεβάζουν τη διάθεση στο πι & φι

1. Διατροφή & άσκηση: Σε ανεβάζουν δοκιμασμένα

Μπορεί να είναι κοπιαστική ή να τη βαριέσαι αλλά η άσκηση, ακόμη και το γρήγορο περπάτημα, μπορεί να δώσει ώθηση στη διάθεσή σου και να σου φτιάξει το κέφι. Φόρα αθλητικά λοιπόν και ξεκίνα! Και φυσικά μη ξεχνάς τη σωστή διατροφή.

2. Μανικιούρ- πεντικιούρ και μποτέ μόνο για εσένα

Αν η γυμναστική δεν είναι το φόρτε σου και η ιδέα μόνο σου φέρνει πονοκέφαλο, σου έχουμε εναλλακτική λιγότερο κοπιαστική. Μια κούρα ομορφιάς θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Αποτρίχωση, μάσκα ομορφιάς κι ένα ωραίο βάψιμο θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου, παρασέρνοντας και τη συνολική διάθεσή σου!


3. Γέλα με την ψυχή σου

Ίσως σου φανεί γελοίο αλλά μερικές φορές χρειάζεται εξάσκηση στο... γέλιο! Ακόμη κι αν κλειστείς σπίτι, βάλε μουσική χόρεψε και γέλα με την ψυχή σου και θα δεις πως ένα αυθόρμητο χαμόγελο σύντομα θα σκάσει στο χειλάκι.

4. Δείπνο για δύο από τα χεράκια σου

Κάλεσε το σύντροφό σου ή μια φίλη, αν είσαι μόνη, για ένα δείπνο από τα χεράκια σου. Η μαγειρική θα σου διώξει το άγχος ενώ μια βραδιά με τον αγαπημένο σου ή την κολλητή θα σου φτιάξει το κέφι. Βάλε μουσικούλα και καλή διασκέδαση!
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ