2013-10-30 21:16:05
Φωτογραφία για ΛΟ : Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ! ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
Ο Έισι Λο έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του σε αμερικανικό ΜΜΕ για Διαμαντίδη και Παναθηναϊκό. «Σέβομαι το Διαμαντίδη, είπα τη γνώμη μου», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος φερόταν να αφήνει αιχμές για προστασία του Διαμαντίδη και του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία.

Ο ίδιος, στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας του εν όψει του αγώνα Ευρωλίγκας με την Μπάγερν, ζήτησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα τον Διαμαντίδη. Δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει όταν έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα, ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει διακρίσεις με την Εθνική Ελλάδας», δήλωσε αρχικά ο Λο.

«Η ερώτηση που μου έγινε ήταν να διαλέξω ανάμεσα στον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη. Η γνώμη μου είναι ότι ο Σπανούλης είναι καλύτερος, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του Διαμαντίδη. Από όσα έχω δει τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, ο Σπανούλης μού αρέσει περισσότερο. Αυτή είναι η γνώμη μου και οφείλουν κάποιοι να τη σεβαστούν», πρόσθεσε.


Όσο για την τοποθέτησή του πως αν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα θα κέρδιζε με 20 πόντους, είπε: «Το στυλ συνεντεύξεων στην Αμερική είναι εντελώς διαφορετικό από εδώ. Σέβομαι τον μεγάλο μας αντίπαλο και δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια και είναι φυσικό να πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε».

Τέλος, για το ματς με την Μπάγερν είπε: «Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Τους σεβόμαστε. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να παίξουμε σοβαρά. Αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να παίξουμε σε φουλ ρυθμούς, αλλά προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ