2013-10-30 23:28:05
Φωτογραφία για Λύση για το πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο Δήμος στην υπογραφή σύμβασης με ιδιωτική εταιρία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Επομένως το πρόβλημα αυτό το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο Δήμος να στερείται θέσεων στάθμευσης, και να δημιουργούνται μεγάλες εστίες μόλυνσης βρήκε επιτέλους την λύση του.

Οφείλουμε βέβαια να τονίσουμε και τους πολύ καλούς όρους της σύμβασης, αφού σύμφωνα με της ίδιες πληροφορίες το κέρδος για τον δήμο ανέρχεται στα 180 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Όπως έχουμε αναφέρει ο αριθμός τον εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον δήμο ανέρχεται στα 800 με 1000 περίπου, άρα μιλάμε για κέρδος της τάξεως άνω των 150.000 ευρώ για τον Δήμο!!!

Πρέπει να τονίσουμε το μεγάλο όφελος που θα έχει ο Δήμος από την υπογραφή αυτής της σύμβασης. Γιατί όπως είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα που γίνονται στο δήμο προκειμένου να διορθώνονται, εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε και θετικές κινήσεις προκειμένου να γίνονται ευρέως γνωστές. Αφού θέλουμε να πιστεύουμε πως όλοι δρούμε με γνώμονα το καλό της πόλης μας.

Και αυτή ήταν μία θετική κίνηση, η οποία βέβαια έγινε καθυστερημένα.

keratsinivoice.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φωκικός-Ολυμπιακός 3-5
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φωκικός-Ολυμπιακός 3-5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ