2013-10-31 00:25:10
Φωτογραφία για ΚΟΥΤΣΗΣ : ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Γιώργος Κούτσης μίλησε για την μεγάλη εμπειρία που πήρε η ομάδα του Φωκικού στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την αξία της ομάδας του.

Ο Κούτσης επισήμανε για:

Τον αγώνα με Ολυμπιακό: «Ήταν μία πολύ μεγάλη γιορτή σήμερα και θα το θυμάται για πολύ καιρό ο κόσμος, όπως και τα παιδιά. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαν πολλά γκολ, εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και όχι να καταστρέψουμε. Καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό κάτι λέει για εμάς. Από δω και πέρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και μόνο εκεί. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, έχουμε πολλά προβλήματα. Φέτος δυστυχώς η χρονιά έχει στιγματιστεί με πολλούς τραυματισμούς. Θα χρειαστούν όλα τα παιδιά και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό για να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή πορεία στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη».


Το εάν θα αντάλλαζε κάποιο γκολ για μία νίκη στον Βόλο: «Δεν το συζητάω. Ίσως και τα τρία».

Τον επόμενο αγώνα και την φιλοσοφία της ομάδας: «Αυτό είναι μία δική μου φιλοσοφία το να προσπαθεί η ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο, να δημιουργεί ευκαιρίες και να πετυχαίνει γκολ. Δυστυχώς το πρόβλημά μας είναι στην τελική προσπάθεια. Να αλλάξουμε αυτή τη στιγμή τη φιλοσοφία μας είναι δύσκολο. Εμείς θα επιμείνουμε και πιστεύουμε ότι τις ευκαιρίες που δημιουργούμε, θα τις βάζουμε γκολ. Αν βάζαμε τις μισές στον Βόλο, θα κερδίζαμε με 3-1».

Το συνολικό όφελος του Φωκικού από τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό: «Η εμπειρία. Το να αντιμετωπίζεις έναν ποδοσφαιριστή Τσάμπιονς Λιγκ ή να παίξεις στο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη εμπειρία. Αρκετά παιδιά που αγωνίστηκαν εκεί πήραν εμπειρίες και τα λέει όλα».

Το ντέρμπι του Σαββάτου: «Τα παιχνίδια αυτά τα κερδίζει αυτός που τα θέλει πιο πολύ. Είναι το εάν θα μπουν μέσα οι παίκτες, πάρουν τις περισσότερες μονομαχίες και είναι πειθαρχημένοι. Όποια ομάδα έχει αυτά τα στοιχεία στον μεγαλύτερο βαθμό θα πάρει το παιχνίδι. Τα ντέρμπι κερδίζονται από τους παίκτες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ