2013-10-31 12:43:09
Φωτογραφία για Ο Φοίβος Δεληβοριάς στις 3 Νοεμβρίου στην Πάτρα - Τιμή εισιτηρίου
Το θέατρο act στις Σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τον αγαπημένο τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά σε ένα διαφορετικό ακουστικό live set παρέα με τον Σωτήρη Ντούβα και τον Κωστή Χριστοδούλου.

Η live εμφάνιση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυρικαή 3 Νοεμβρίου 2013, στις 21.30, στην σκηνή του Act.

Κιθάρα, drums και πλήκτρα θα συνοδεύσουν τη φωνή του Φοίβου Δεληβοριά δίνοντας ένα νέο χρώμα σε παλιά και νέα του τραγούδια. Αποδόμηση, απλότητα και αμεσότητα σε μια μοναδική μουσική παράσταση.

Ένας διαφορετικός Φοίβος Δεληβοριάς στο θέατρο act.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 6936122263

Εισιτήρια: 12 ευρώ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ: GALAXY CITY CENTER HOTEL, Brainbow, Si Sale.

Η εμφάνιση του Φοίβου Δεληβοριά εντάσσεται στο πλαίσιο του act acoustic sessions.

Ο αγαπητός τραγουδοποιός είχε εμφανιστεί live τελευταία φορά στην Πάτρα στις 18 Μαίου 2013 σε γνωστό πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της πόλης.


Ο Φοίβος Δεληβοριάς ξαναέρχεται μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις του στην Αθήνα και την περιφέρεια όπου άναψε το μουσικό «Καλοριφέρ» του.

Ο 39χρονος σήμερα τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, έχει γεννηθεί στην Καλλιθέα της Αθήνας. Το 1988 μαθητή ακόμα λυκείου, πήγε κάποια από τα τραγούδια του στον Μάνο Χατζιδάκι, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Η παρέλαση» τον Νοέμβριο του '89, πριν κλείσει ακόμα τα 18 του χρόνια.

Τον Ιούλιο του 1995 ακολούθησε ο δεύτερος δίσκος του, με τίτλο «Η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία». Την ίδια χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε ζωντανή μουσική παράσταση, με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος «Χάλια», και το καλοκαίρι του 2003 ο «Καθρέφτης», από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που ακούγεται συχνά στα ραδιόφωνα. Το 2008 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Οι απίθανες περιπέτειες» και το 2010 το cd με τίτλο «Ο Αόρατος Άνθρωπος».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Ο Ελληνάρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Ο Ελληνάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ