2013-10-31 14:50:03
Φωτογραφία για Συμφώνησαν Όγιος και Ηρακλής
Ο Γκιγιέρμο Όγιος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του Ηρακλή μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Όγιος μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στα Πηγάδια το απόγευμα για να παρακολουθήσει τον Ηρακλή στον επαναληπτικό της Β' φάσης του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη.

Το όνομα του Αργεντινού τεχνικού είχε ακουστεί από τα πρώτα μετά από την παραίτηση του Σίνισα Γκόγκιτς με την μη επίτευξη με κάποιον από τους Έλληνες τεχνικούς που έγινε κρούση να τον έφεραν στο προσκήνιο.

Και πιο συγκεκριμένα με τις βασικές επιλογές που ήταν οι Σάκης Τσιώλης, Νίκος Αναστόπουλος και Αλέκος Βοσνιάδης. Με την κάθε μία περίπτωση να είχε την δική της ιδιαιτερότητα.

Ο πρώτος δεν μπορούσε να συμφωνήσει μέχρι αύριο όταν και θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης, ο δεύτερος φέρεται να ζήτησε να του καταβληθεί όλο το συμβόλαιό του ενώ για τον τρίτο κριτήριο θα αποτελούσε ένα ραντεβού που είχε χθες στην Αθήνα.


Στην περίπτωση του Όγιος είχε υπάρξει θετική ανταπόκριση από το πρώτο τηλεφώνημα ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιτεύχθηκε λίγο μετά από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και ακολούθως αναζητήθηκαν αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και να μεταβεί ακόμη και στην Ξάνθη.

Εκεί όπου το απόγευμα ο Ηρακλής δίνει τον επαναληπτικό του υπέρ του 1-0 με την ακριτική ομάδα για την Β΄ φάση του Κυπέλλου. Αν δεν καταστεί δυνατό να βρεθεί στην Ξάνθη τότε ο Όγιος αναμένεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ