2013-10-31 14:50:04
Φωτογραφία για ΝΤΙΛΕΪΝΙ : ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ...
Το… βαρύ «πυροβολικό» της Μπάγερν Μονάχου, ο Μάλκολμ Ντιλέινι, μιλάει στο "onsports.gr" με αφορμή τη… μάχη στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και τονίζει ότι δεν ασχολείται με καμία ομάδα παρά μόνο με τη δική του και πώς αυτή θα φτάσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής!

Ο 24χρονος γκαρντ που έχει 15 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ στους δύο πρώτους αγώνες των αήττητων Βαυαρών στη διοργάνωση δεν κρύβει ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του συγκροτήματος του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο Αμερικανός άσος θεωρεί ότι ο γερμανικός σύλλογος που έχει 6/6 στην Μπουντεσλίγκα, μπορεί να φτάσει ακόμη και στις οκτώ καλύτερες ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας, αφού όπως λέει γίνεται πολύ καλή δουλειά στο Μόναχο.

Ο πρώην παίκτης των Βιρτζίνια Τεκ, Σαλόν Σαονέ και Μπουντιβέλνικ έχει μεγάλες βλέψεις για την Μπάγερν και το πνεύμα νικητή που τον διακατέχει δεν του επιτρέπει τίποτα άλλο από το να θέλει τη νίκη σε κάθε ματς.


Είναι η πρώτη χρονιά της Μπάγερν στην Ευρωλίγκα… Τι θέλετε να πετύχετε;

«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά. Χτίζουμε μια νέα ομάδα και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμάς, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά φέτος στην Ευρωλίγκα».

Ο στόχος σας ποιος είναι την πρώτη σας σεζόν στη διοργάνωση; Είναι το Top 16;

«Αυτός είναι ο στόχος, αλλά αν παίξουμε όπως μπορούμε, είμαστε ικανοί να πάμε πιο ψηλά. Μετά από αυτό, είναι τα ματς απ και αυτό που έχει σημασία είναι ποιος παίζει καλά στο τέλος κατά την προσωπική μου άποψη».

Πώς περιμένεις τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που είναι ο κάτοχος του τίτλου και μάλιστα δύο συνεχόμενες σεζόν;

«Δεν ξέρω πολλά για αυτή την ομάδα. Γνωρίζω ότι έχουν κατακτήσει τον τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι οι κάτοχοι του τίτλου και η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά νομίζω ότι θα παίξουμε καλά εναντίον τους. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλά είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου».

Ποιες ομάδες περιμένεις να ξεχωρίσουν στη φετινή Ευρωλίγκα;

«Η διοργάνωση είναι σε υψηλό επίπεδο. Στο γκρουπ μας υπάρχουν κάποιες μεγάλες ομάδες. Είναι μια μεγάλη χρονιά. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ελπίζω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν κάποια φαβορί για σένα;

«Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει. Νοιάζομαι μόνο για την ομάδα μου. Δεν δίνω μεγάλη προσοχή στις άλλες ομάδες. Δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί κατά τη γνώμη μου. Ανησυχώ μόνο για την Μπάγερν Μονάχου. Όταν παίζουμε με κάποιον αντίπαλο, δεν περιμένω να χάσουμε κανένα παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Τι θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε στο γκρουπ με Ολυμπιακό, Ουνικάχα Μάλαγα, Γαλατάσαραϊ, Ζιελόνα Γκόρα και Σιένα;

«Προσωπικά, πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Top 16, αλλά εγώ ανυπομονώ να έχουμε και ένα καλό ρεκόρ. Θέλω να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας ματς και να κλέψουμε 1-2 εκτός έδρας. Θα είναι μεγάλη υπόθεση αυτό για εμάς».

Είναι η πρώτη σου χρονιά στην Μπάγερν. Πώς είναι η εμπειρία σου μέχρι στιγμής;

«Μου αρέσει εδώ. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια μπάσκετ. Αναφορικά με την πόλη είναι όμορφη και έχω ήδη προσαρμοστεί και νιώθω άνετα εδώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, σίγουρα το πιο όμορφο από όλα όσα έχω ζήσει στην Ευρώπη μέχρι στιγμής».

Γνωρίζεις ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπάγερν είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης;

«Ναι, ήξερα το όνομα τα προηγούμενα χρόνια και έμαθα περισσότερα ερχόμενος εδώ. Δεν έχω πάει σε κάποιο ματς ακόμα, αλλά ελπίζω να το κάνω σύντομα…»

Βλέπεις ότι η ομάδα μπάσκετ της Μπάγερν μπορεί να φτάσει το επίπεδο της ποδοσφαιρικής;

«Ναι και νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος. Είμαστε μια νέα ομάδα στην Ευρωλίγκα, αλλά αν κάνουμε αυτό που πρέπει και ο σύλλογος πάει όπως θέλουν οι άνθρωποί του, οι οποίοι προσβλέπουν να βγει ακόμη μία μεγάλη ομάδα από το πρόγραμμά τους, νομίζω ότι στο μέλλον μπορούμε να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμφώνησαν Όγιος και Ηρακλής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμφώνησαν Όγιος και Ηρακλής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ